Ouddorp aan Zee, Hollands & Zeeuws!

Het zonnige Ouddorp ligt op Goeree-Overflakkee. Het eiland hoort bij Zuid-Holland, maar in veel opzichten lijkt het op Zeeland. Een dynamische omgeving van strand, water, natuur en allerei outdoor-activiteiten. Het grootste verschil is de ligging: een heerlijk vakantieeiland op maar een half uurtje rijden van de Randstad. Dat maakt het gastvrije Goeree-Overflakke extra aantrekkelijk. 

Klepperstee
Klepperstee

Strand, strand en nog eens strand..

De directe omgeving van Ouddorp telt maar liefst 30 kilometer kustlijn van zowel de Noordzee als het Grevelingenmeer. De stranden van Ouddorp zijn schoon en breed, met afwisseling tussen heerlijk rustige stukken en dynamische plekken rondom de gezellige strandtenten. Leuk voor alle leeftijden!
Strand, strand en nog eens strand..
Strand, strand en nog eens strand..

Natuur

Op de noordoostpunt van het eiland ligt de Kwade Hoek, een uitgestrekt natuurgebied dat deel uitmaakt van het duingebied van Goeree. Hier is de zee nog altijd de baas. Stap op de fiets of wandel door het gebied en ontdek een landschap dat voortdurend in beweging is!
Natuur
Natuur

Fietsverhuur

Uw fietsen voor uw verblijf huurt u bij Rent Tour Buy bij het naastgelegen Ouddorp Duin. Naast fietsen bieden zij ook diverse andere vervoersmogelijkheden zoals een segway, bolderkar e.d. Westerweg 22, Ouddorp
Maandag: 12:00 - 17:00
Di t/m Do: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 12:00 - 17:00
Zat - Zon: 09:30 - 17:00
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Strandtheater De Houten Kaap

Samen met Ouddorp Duin realiseert De Klepperstee een strandtheater aan het strandplein. Het theater beschikt over een bar en heeft het hele jaar door een programma met toneel, dans, cabaret - voor jong en oud!
Strandtheater De Houten Kaap
Strandtheater De Houten Kaap

De Brouwersdam

De Brouwersdam is onderdeel van de vermaarde Deltawerken. De dam is uitgegroeid tot een populaire hotspot voor surfers uit heel Europa: hier valt altijd wel iets te beleven. De Brouwersdam is een perfecte plek om te sporten, lekker uit te waaien en te genieten van alle actie.
De Brouwersdam
De Brouwersdam

Ouddorp Duin

Pal achter de duinen ligt Ouddorp Duin. Rondom het strandplein vindt u winkeltjes, speeltuinen (buiten én binnen), een strandtheater en een restaurant. Koop een leuke souvenir of wat laatste strandspullen. Doe even een boodschapje of schuif lekker aan in restaurant Bij Marc. Bij Ouddorp Duin is altijd wat te doen.
Ouddorp Duin
Ouddorp Duin

Flamingo's

U leest het goed: flamingo's! Het is een prachtig maar ook wat onwerkelijk gezicht: een kolonie roze flamingo's die overwintert in het Grevelingenmeer. Iedere winter strijken de tropische vogels neer in de buurt van de jachthaven van Battenoord. Onverwachte ontmoeten op Goeree-Overflakkee
Flamingo's
Flamingo's