• Huisjes met een bijzondere en duurzame bouwstijl
  • Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
  • Gezellige bistro op het park

Sfeervol genieten met zijn tweeën ✨

Duurzaam & comfortabel overnachten

Stap samen in een wereld van rust, ruimte en vrijheid. Toe aan een momentje met zijn tweetjes? Of dit nu met je partner, vader/moeder, zoon/dochter, broer/zus of vriend(in) is. Bij De Klepperstee verblijf je in een uniek vakantiehuis op slechts 900 meter van de kust. Ontdek hier de meest prachtige stranden, verken gevarieerde natuurgebieden en duik in een overvloed aan watersportmogelijkheden. Het moment dat je je vakantiehuis binnen stapt, is het moment om alles los te laten en te genieten van elkaars aanwezigheid.

 

Uitgelicht ⤵

 
 
 

Jullie vakantiehuis voor 2 personen is:

    Duurzaam gebouwd

    Genieten van vakantie en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het milieu? Het kan bij De Klepperstee! Onze Wikkelhouses zijn gemaakt van hout en golfkarton en het materiaal van onze eco lodges is volledig recyclebaar. Bovendien zijn de Wikkelhouses drie keer meer eco-vriendelijk dan traditionele vakantiehuisjes!

 
    Stijlvol ingericht

    Hoe fijn is het om enkel je koffer uit te pakken en vervolgens te kunnen genieten? De inrichting van onze vakantiehuizen is stijlvol en met moderne voorzieningen zoals een vaatwasser en een Nespresso koffiemachine. Iedere woning beschikt over een eigen terras met meubilair, boekje of wijntje erbij en genieten maar!

 

Zijn honden welkom in de vakantiehuizen?

In enkele accommodaties is je trouwe viervoeter van harte welkom. Geef tijdens het reserveren van jullie vakantiehuis even aan dat jouw hond meegaat, dan zorgen wij dat jullie het juiste vakantiehuisje krijgen toegewezen.

Is het park ook geschikt voor kinderen?

Jazeker, op het park hebben wij binnen- en buitenspeeltuinen. Ook staat er in de Nederlandse schoolvakanties een enthousiast en professioneel recreatieteam klaar voor de kinderen. Er worden toffe events en activiteiten georganiseerd. 

 
 

Voel je vrij in de natuur!

Ons vakantiepark ligt op een steenworp van Ouddorp Duin; een bruisende bestemming met een strandplein vol leuke winkels, een theater en een restaurant. Met slechts een paar stappen ben je op het strand. Bovendien bereik je de Brouwersdam en het Grevelingenmeer in minder dan 5 minuten rijden. Blijf je liever op het park? Ook dan heb je genoeg te doen! Ontspan bij onze natuurlijke zwemvijver of maak gebruik van de sauna. In onze gezellige Scandinavische bistro kun je proosten op de mooie dingen in het leven en genieten van een ontspannen sfeer. Vanuit het grote terras heb je een fantastisch uitzicht op de zwemvijver.

 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid