Ik ben op zoek
naar een fijne plek aan de kust

 
Natuurlijke beleving
 

Wij geloven in een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nóg meer de ruimte en maken we nóg beter zichtbaar. We vernieuwen het park, de faciliteiten en de verblijfsaccommodaties. Met aandacht voor natuur en elkaar.

Het landschap vormt de basis van het park: de accommodaties zijn hier als het ware ‘te gast’ en vormen een aanvulling op het landschap. De nieuwe accommodaties op het park zijn vernieuwend en onderscheidend.

Het zijn eigenlijk kleine woningen, gebouwd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, vergelijkbaar met de Tiny House-beweging. Wij introduceren hiervoor een nieuwe naam in de recreatiesector: de cabin.  

Een cabin op Vakantiepark De Klepperstee herken je aan robuuste, natuurlijke materialen. Maar ook een goede isolatie, eigentijdse vormen en mooie lichtinval door grote raampartijen. Binnen is buiten én buiten haal je weer naar binnen.  

Wij werken samen met negen geselecteerde leveranciers. Ze bouwen samen met jou aan een cabin én een leven lang vakantiegevoel!

 
 

TINY REBEL

Tiny Rebel
Een Tinyrebel is uit het juiste hout gesneden en voor 100% ecologisch verantwoord. 
 

EDEN SHELTERS

Eden Shelters
EdenShelter toont de schoonheid van natuurlijk licht en laat je opnieuw verbinden met de natuur. 
 

LANCET LIVING 

Lancet Living
Hoge kwaliteit prefab woningen met eigen filosofie, eigen ontwerp en eigen stijl.
 

WONEN IN HOUT

Wonen in Hout
Wij hebben een passie voor houten huizen. Houtbouw is snel, efficiënt en goedkoper.
 

WIKKELHOUSE

Wikkelhouse
Een tiny house, gemaakt van karton. Duurzaam gebouwd om lang mee te gaan. 
 

CHALETBOUW OP MAAT

Chaletbouw op maat
De mooiste chalets, op maat gemaakt, volledig afgestemd op uw wens.
 

AVILLA

Avilla
Modulair samen te stellen woning met binnenshuis voldoende natuurlijk daglicht en frisse schone lucht.
 

HANSE STAALBOUW

Hanse Staalbouw
hanse + staal = een sterk verhaal. Maak kennis met dit Zeeuwse familiebedrijf met 100 jaar ervaring. 
 

TIME OUT SECOND HOME

Time Out
Heel het jaar door ontspannen met Time Out Second Home.
 
BEKIJK HIER HET ACTUELE AANBOD
 

Ik ben enthousiast
maar wat moet ik nú doen? 

 

In de winter van 2020/2021 kunnen wij verschillende kavels aanbieden op Vakantiepark De Klepperstee voor het plaatsen van nieuwe accommodaties (cabins). Heb je interesse?! Kijk bij bovenstaande leveranciers wat beste bij jouw wensen past. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden van specifieke leverancier. Deze negen partijen weten ook precies wat past en kan! Wel zo makkelijk. 

 
Vakantiepark De Klepperstee
 

Onze geselecteerde leveranciers zijn op de hoogte van de stijlregels voor cabins op Vakantiepark De Klepperstee. Om een indruk te krijgen zetten wij hier - ook voor jou - de belangrijkste uitgangspunten op een rij. 

De nieuwe accommodaties

Stijlboek voor cabins

De cabin

 • In lijn met het gebruik van natuurlijk materiaal, heeft een cabin uitsluitend natuurlijke kleuren. Het materiaal moet spreken: indien toch een kleur nodig is, dan zijn alleen grijstinten of de kleur zwart toegestaan.  Voor het dak gelden verschillende mogelijkheden; plat, schuin of met een punt.
   
 • De cabin wordt bekleed en afgewerkt met hout. Staal kan een aanvullend element zijn, maar in beperkte mate én alleen toegestaan wanneer het het ontwerp van de cabin versterkt.

 • De maximale hoogte van een cabin is 4 meter, gemeten vanaf het maaiveld. De cabin mag maximaal 20 centimeter boven het maaiveld geplaatst worden. Het vloeroppervlak van een cabin (inclusief overige bouwwerken) is maximaal 70 vierkante meter. Het bruto vloeroppervlak beslaat maximaal 22 procent van de plaats. De bebouwing + de verharding op de plaats mogen samen niet meer beslaan dan 40 procent. Met een maximum van 120 vierkante meter.

 • Voor de constructie, de gevels, de gevelopeningen en het dak van de cabin wordt hout, glas en metaal gebruikt. Deze materialen zijn eenvoudig te onderhoud en geven een natuurlijke uitstraling, dat is ook het uitgangspunt voor alle bebouwing op het park.
   
 • De Klepperstee streeft duurzaamheid en toekomstbestendigheid na, daarom zijn goed geïsoleerde bouwmaterialen vereist, minimale RC-waarde is 5, en hebben alle aansluitingen een hoge luchtdichtheid. Grote glasoppervlakken hebben openslaande deuren of een vouw-/schuifpui die de woonkamer en het terras direct verbinden.
   
 • De opslagruimte is opgenomen in de accommodatie. Zo blijft extra bebouwing beperkt. Deze is in lijn van de cabin. 
   
 • Elke cabin heeft een houten vlonder als buitenterras. Omdat groen de basis vormt van het park, zijn er geen fysieke afscheidingen toegestaan in de vorm van muren of schuttingen of bijvoorbeeld rasters met beplanting. Je huurt een plaats (kavel) met een bepaald aantal vierkante meter. Hierbij is de grensbeplanting die door Vakantiepark De Klepperstee is aangebracht inbegrepen. Je dient hier bij de inrichting  van de kavel en plaatsing van cabin rekening mee te houden.
   
 • Een terras-overkapping is mogelijk, zolang dit de relatie tussen de binnenruimtes van de cabin en de buitenruimte (het vlonderterras) ondersteunt. De overkapping is in stijl van de cabin. Losse overkappingen en andere bouwwerken zijn niet toegestaan. 

Het perceel

 • Er mag niet geparkeerd worden op de gehuurde plaats of in de berm, maar uitsluitend in de speciaal daarvoor aangegeven vakken.
   
 • Het is niet de bedoeling om losse objecten bij/aan de cabin te plaatsen. Losse hokjes, pergola’s, vlaggenmasten, schotels, antennes, baden en jacuzzi’s passen niet in de natuurlijke uitstraling van ons park.
   
 • Een plaats wordt door Vakantiepark De Klepperstee opgeleverd met grensbeplanting en ingezaaid met gras. Twee maanden na plaatsing van de cabin moeten de plaats en tuin in orde zijn en worden deze door ons gecontroleerd. Nadat de plaats is opgeleverd verwachten wij dat je de plaats goed onderhoudt, zoals tijdig het gras maaien en de plaats onkruidvrij houden. 
   
 • Alle bomen en de grensbeplanting worden door ons onderhouden. Het is niet de bedoeling dat je zelf planten op het perceel of in de grensbeplating aanbrengt en het is niet toegestaan dat je zelf bomen of de grensbeplanting snoeit.

Plaatsen & aansluiten

 • Met een toegewezen kavel kun je aan de hand van de afmetingen samen met de leverancier een voorstel voorleggen aan Vakantiepark De Klepperstee met een duidelijke bouwtekening met plattegronden, gevelaanzichten en eventuele doorsnedes, maatvoering, materiaalkeuzes en kleuren. 
   
 • Wij toetsen dit voorstel en bij akkoord verlenen we toestemming. Na deze goedkeuring dient het voorstel definitief gemaakt te worden. Hierbij moet ook de locatie van de meterkast en aan- en afvoer van elektra, gas, water en riool aangegeven te worden op tekening.
   
 • Een meterkast in de cabin is verplicht. De maximale stroomtoevoer die ter beschikking wordt gesteld is 2x 16 Ampère. Het transport, eventueel uitgraven perceel, plaatsing van de cabin, aansluiting water, elektra, gas en CAI zijn voor rekening van de huurder en leverancier. Het aansluiten en uitgraven dient via onze vaste partner te verlopen.  
   
 • Plaatsing van een cabin mag alleen buiten de schoolvakanties die gelden voor deze regio en niet in de maanden juli en augustus.

Goed om te weten

tarieven & aankoopinformatie

 • De kosten voor een kavel in 2021 vallen tussen 3800 en 4700 euro (inclusief parkkosten) per jaar, afhankelijk van oppervlakte van perceel. 
 • Bovenstaande bedragen zijn exclusief toeristenbelasting (vast bedrag per jaar) en het gebruik van water, gas en elektra (Water 3,32 / Stroom 0,49 / Gas 5,64)
 • Elke plaats heeft een eigen gas-, water- en elektrameter waarbij wij het verbruik jaarlijks factureren.
 • Het is ook mogelijk om jouw nieuwe cabin voor verhuur aan te bieden (maximaal 50 dagen per jaar), exclusief via Klepperstee.
 • Honden zijn toegestaan op het park, mits aangelijnd. Op eigen kavel zonder lijn, met demontabel hekwerk. 
 • Het park is het gehele jaar geopend en toegankelijk. 
 • Bij een eventuele verkoop van jouw accommodatie is een verkoop & overdracht (inclusief bemiddelingskosten) via Vakantiepark De Klepperstee verplicht. Vraag vooraf naar de voorwaarden.  
 

Op het verblijf bij Vakantiepark De Klepperstee zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te lezen

Contactformulier

Specifieke vragen of belangstelling voor één van de vrije kavels? Vul dit formulier in!

 
 

Beleid voor bestaande chalets/caravans

Voor iedere plaats geldt – nu en in de toekomst - dat deze goed onderhouden en verzorgd moet zijn. De huidige stacaravans en chalets van 25 jaar en ouder op Vakantiepark De Klepperstee dienen te worden vervangen door een nieuwe accommodatie (cabin). De huidige accommodaties blijven vooralsnog toegestaan, maar dienen per 1 januari 2021 wel te gaan voldoen aan de nieuwe richtlijnen.

Wil je iets veranderen, iets verbouwen of iets nieuws laten plaatsen? Leg je vraag of plan altijd voor! Wij begrijpen dat de ingezette vernieuwingen en richtlijnen gevolgen hebben voor jouw huidige maar zeker ook toekomstige verblijf op Vakantiepark De Klepperstee. We zetten deze toekomststappen graag samen, met nieuwe maar juist ook huidige gasten. Bij vragen of opmerkingen helpen we je graag verder!

 
Te koop: stacaravan of chalet