De Klepperstee
Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp

Strandtheater

 

Het hele jaar door zijn er voorstellingen en activiteiten in Strandtheater Houten Kaap op het strandplein van Ouddorp Duin. Kom naar bekende kindervoorstellingen, winterevents, familieshows en de kindermiddagen. 

Op het plein voor het theater zijn - met name - in de zomermaanden allerlei events. Met bandjes, cabaret, foodtruckfestivals, theater, circus en sportevents. Altijd leuk voor jong en oud. Lekker spelen tot het donker wordt of samen op het terras genieten van live muziek. Natuurlijk wordt er ook in de herfst en in de kerst- en paasvakantie feestjes op het plein gebouwd. 

 
 
 

Zakelijk verhuur

Een feest? Vergadering? Congres? Huur de theaterzaal en bar van Strandtheater Houten Kaap. Houten Kaap is een originele en leuke plek voor een feest of bijeenkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een personeelsfeest, walking dinner, quizavond, lezing of filmavond.

Ons theater met flexibel podium van max. 40 m2, uitstekende geluidsinstallatie en prachtig professioneel theaterlicht is dé locatie voor een bijeenkomst of borrel met familie, vrienden, kennissen of collega's.