Contactgegevens

Vakantiepark De Klepperstee
Vrijheidsweg 1C
3253 LS Ouddorp 

Telefoon: (0187) 68 1511
E-mail: info@klepperstee.com

Het adres van ons park is Vrijheidsweg 1c in Ouddorp (ZH). Gebruik je een navigatiesysteem? Controleer het adres goed. Sommige navigatiesystemen sturen je naar de achteringang van het vakantiepark. Bij gebruik van GoogleMaps adviseren wij om niet het adres maar Vakantiepark De Klepperstee in te tikken. 

Openingstijden receptie

maandag - donderdag: 08:30 - 18:00 
vrijdag: 08:30 - 19:00 uur 
zaterdag | zondag :  09:00 - 17:00 uur
 

Meldingen en storingen

Tussen 08:30 en 18:00 uur worden meldingen en storingen opgepakt en verwerkt door de receptie en/of de technische dienst. Voor niet-dringende vragen of opmerkingen vragen wij je vriendelijk om te mailen naar info@klepperstee.com, te bellen of tijdens de openingstijden langs te komen bij de receptie. Buiten de openingstijden van receptie krijg je het antwoordapparaat met verwijzing naar het noodnummer (24/7 bereikbaar) van Technische Dienst. 

Nood
In geval van directe nood komen wij ter plaatse. Van nood is sprake als voor gast en/of omgeving onveilige situatie ontstaat, sprake is van ernstige geluidsoverlast of een storing een normale overnachting volledig onmogelijk maakt.

Noodgevallen 
Bel bij noodgevallen direct 112 voor brandweer/ambulance/politie. Geef aan de meldkamer duidelijke instructie over jouw locatie op het park Klepperstee. Informeer altijd de receptie of één van onze medewerkers. Ons team zorgt op het park zorgen voor goede begeleiding van de hulpdiensten. 

Routebeschrijving

ROUTEBESCHRIJVING

-Vanuit Rotterdam
Rijd vanaf de A15 en N57 
-Vanuit Breda 

Rijd vanaf de A16/A17/A59, N59 en N215
-Vanuit Antwerpen 
Rijd vanaf de A12, A4, N257 en N215

-> N57, Oosterweg en Vrijheidsweg naar Ouddorp.  

 
 

Contactformulier

Een vraag of opmerking? Neem contact met ons op met behulp van onderstaand contactformulier.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.