De Klepperstee
Vakantie met hond aan zee

Vakantie met je hond aan zee

  • Vakantiepark op slechts 900 meter van het strand
  • Bijzondere vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen
  • Diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving

Ontspannen vakantie met je hond aan zee

Een vakantie aan zee is altijd genieten, maar het allerleukste is wanneer je hele gezin mee kan tijdens je vakantie. Wij kunnen ons voorstellen dat je vakantie helemaal perfect is wanneer je vakantie kunt vieren met je hond aan zee. Samen de mooiste stranden ontdekken, nieuwe (honden)vriendjes maken en lekker tot rust komen wanneer jullie de mooiste wandelingen maken. Dat klinkt toch heerlijk? Bij Vakantiepark De Klepperstee kun je zo'n vakantie samen met je hond beleven. Ons vakantiepark bevindt zich op korte afstand van het strand en de zee en in een natuurrijke omgeving. Wanneer mogen we je verwelkomen voor een vakantie met je hond aan zee?

🐕 Extra leuk: wist je dat je hond van 1 oktober tot 1 mei lekker vrij mag rennen en spelen op het strand? In de zomermaanden kun je er terecht voor een mooie ochtend- of avondwandeling. Van 1 mei tot 1 oktober mag je viervoeter namelijk tussen 19:00 en 09:00 vrij bewegen op het strand!

Activiteiten voor jou en je hond

Wanneer je samen met je hond gaat verblijven op een vakantiepark is het fijn om te weten dat er genoeg mogelijkheden zijn. Ons vakantiepark is gelegen in het dorpje en badplaats Ouddorp in Zuid-Holland. Je vindt hier de mooiste stranden van Nederland, vele afwisselende natuurgebieden én veel zonuren. Op het park zelf vind je een gezellige bistro met een groot terras en fantastisch uitzicht. Samen eropuit? Bezoek dan het strand van Ouddorp aan zee of de prachtige vuurtoren van Goeree-Overflakkee. Het barst hier tevens van de fiets- en wandelroutes. Wandel met uw hond (mits aangelijnd) bijvoorbeeld de Bunkerroute of de Slikken van Flakkee en wie weet spot je wel Heckrunderen, Fjordenpaarden of reeën! Een andere tip is natuurgebied de Kwade Hoek. Hier vind je afwisselend landschap van strand, duinen, schor en slikken. Tot slot zijn er in de omgeving een aantal hondenlosloopgebieden. Kortom; de mogelijkheden voor jou en je hond zijn eindeloos vanaf ons vakantiepark!

In het kort:

  • Het strand van Ouddorp aan zee
  • De vuurtoren van Goeree-Overflakkee
  • De Brouwersdam en het Grevelingenmeer
  • Natuurgebied de Kwade Hoek
  • Stadswandeling Goedereede
  • Wandeling op de Slikken van Flakkee

De verblijfsmogelijkheden 

Bij De Klepperstee kun je tijdens je vakantie overnachten in een vakantiehuis met je hond. Onze vakantiehuizen hebben een bijzondere en duurzame bouwstijl en zijn geschikt voor maximaal 6 personen en maximaal 2 honden. De inrichting is stijlvol en met moderne voorzieningen. Daarnaast beschikken de woningen over een terras met meubilair, waar jullie heerlijk kunnen ontspannen bij mooi weer. Een groot gedeelte van onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen bevinden zich in een autovrije zone. Hou je meer van kamperen? Boek dan een verblijf op een kampeerplaats, groen veld of camperveld. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat mensen ons vroegen ⤵

🐾 Zijn er bij Vakantiepark De Klepperstee huisdiervriendelijke vakantiehuizen?

Zeker! In een deel van onze vakantiehuizen zijn huisdieren van harte welkom. Het is toegestaan om met maximaal 2 honden te verblijven in onze accommodaties. Onze vakantiehuizen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De accommodaties zijn vaak gelegen in een rustige omgeving van beschikken over een ruime tuin. Een aantal van onze vakantiehuizen bevinden zich bovendien in autovrije zones. 

🛝 Welke faciliteiten zijn er bij De Klepperstee aanwezig?

Vakantiepark De Klepperstee beschikt over verschillende faciliteiten die jou vakantie nóg een stukje leuker maken. Je vindt bij ons onder andere uitdagende en bijzondere speelvoorzieningen (binnen en buiten), een sfeervolle bistro in Scandinavische stijl en een natuurlijke zwemvijver. Lekker plonsen in 3 verschillende waterbassins! Bij de zwemvijver vind je ook een sauna, waar je met maximaal 4 personen in kunt.