De Klepperstee
SPAR Enjoy Supermarkt

Supermarkt

 

Op Strandplein Ouddorp Duin - op 800 meter van Vakantiepark De Klepperstee - is een SPAR Enjoy-supermarkt. De uitgebreide supermarkt is elke dag vanaf 08:00 uur geopend (online bestellen ook mogelijk). Natuurlijk ook voor vers brood en jus d'orange.  

In de naastgelegen winkels Juttershoek en de Strandgaper koop je de essentials voor jouw ideale vakantie. Of een aandeken aan je vakantie. Gun jezelf een goed boek, een luchtig tijdschrift of een comfortable hangmat. Koop modieuze zwemkleding, zorg voor genoeg speelgoed, buitenspellen en knutselspullen voor als het eventjes minder weer is.   

 
 

Bij deze supermarkt kun je ook terecht voor complete BBQ-pakketten. En compleet is inclusief BBQ (tafelmodel) met gas en je hoeft zelf niet afwassen of schoon te maken! Er zijn verschillende pakketten samengesteld. Van vegatarisch tot een kinderpakket. De BBQ-service is beschikbaar vanaf vier personen. Bestellen doe je minimaal één dag van te voren én voor 12:00 uur 's middags. 
 

 

Op drie kilometer van Vakantiepark De Klepperstee ligt het centrum van Ouddorp aan Zee met een supermarkt van Albert Heijn en Jumbo. Bij beide supermarkten zijn voor klanten gratis parkeerplaatsen beschikbaar. In het gezellige centrum van Ouddorp tref je bijvoorbeeld Echte Bakker Akershoek en Keurslagerij Floresteijn, maar ook leuke boetiekjes en verschillende restaurants. Vraag gerust onze medewerkers naar hun lievelingsplekjes.