• Duurzame vakantie
  • Huisjes van recyclebaar materiaal
  • Unieke ligging aan zee

Duurzaam vakantiehuis aan zee

Genieten aan de kust en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het milieu? Boek een duurzame vakantie bij De Klepperstee en voel je vrij! Wij staan voor een groene en natuurlijke vakantiebeleving. Het unieke duinlandschap om ons heen loopt namelijk door op ons park. Bij ons vind je eco lodges voor maximaal 6 personen, waaronder ons bijzondere Wikkelhouse. Een duurzaam en compact vakantiehuisje gemaakt van gerecycled golfkarton. Onze eco huisjes zijn volledig gasvrij en draaien op energie opgewekt door zonnepanelen. Naast onze Wikkelhouses heb je de keuze uit meerdere duurzame vakantiewoningen, met ieder hun eigen charme. Extra fijn is dat je met een paar minuten lopen al op het strand staat!

Onze duurzame Wikkelhouses ⬇️

 

Duurzame vakantie in een Wikkelhouse

Onze Wikkelhouses zijn perfect voor een eco vakantie aan zee! Deze kartonnen en gerecyclede huisjes bieden plaats aan 4 of 5 personen en zijn 100% elektrisch. Je beleeft er een duurzame vakantie om nooit te vergeten, écht een bijzondere ervaring! Het compacte en duurzame vakantiehuisje is superslim ingericht met onder andere een hoogslaper, keuken, badkamer en veranda. Kies je voor deze tiny houses? Dan kies je bewust voor meer genieten van én met minder.

Gemaakt van hout en golfkarton

Wist je dat we vijf keer zoveel Wikkelhouses kunnen bouwen van één boom door de combinatie hout én karton te gebruiken in plaats van alleen hout? Karton is constructief uitermate sterk.

100% recyclebaar

Het materiaal van onze eco lodges is volledig recyclebaar. De Wikkelhouses zijn drie keer meer eco-vriendelijk dan traditionele vakantiehuisjes. De verwachte levensduur is minimaal 50 jaar.

 

Eco vakantie aan de kust

Jouw eco huisje bevindt zich op een toplocatie aan de Nederlandse kust. Op loopafstand ligt misschien wel het allermooiste strand van Nederland: het strand van Ouddorp. Bovendien bereik je de zonnigste provincie van ons land, Zeeland, eenvoudig via de Brouwersdam. Binnen vijf minuten sta je ook bij het Grevelingenmeer: dé hotspot voor watersportliefhebbers. Voor ieder wat wils dus in de omgeving!

✔️ Loopafstand van de zee
✔️ Brouwersdam en Grevelingenmeer
✔️ Grens Zuid-Holland en Zeeland

Eco lodges bij De Klepperstee

Niet alleen je vakantiehuis is duurzaam, ook qua parkvoorzieningen staat duurzaamheid bij ons centraal. Zo wordt onze zwemvijver op een natuurlijke manier gezuiverd door honderden plantjes langs de vijver. Verder beschikken we bij De Klepperstee over genoeg speelgelegenheden voor de kinderen (binnen en buiten) en een gezellige bistro. Bovendien ligt Strandplein Ouddorp Duin op loopafstand van je eco lodge.

✔️ Natuurlijke zwemvijver (zonder chloor!)
✔️ Binnen- en buitenspeeltuin
✔️ Bistro Skål