De Klepperstee

Kamperen aan zee

  • Op 900 meter van het strand en de zee
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Dicht bij centrumgebied

Kamperen aan zee 

Van tent tot vouwwagen, van caravan tot camper. Geniet van onze nieuwe, natuurlijke kampeerplekken op loopafstand van alle voorzieningen, zoals de (binnen)speeltuinen, de natuurlijke zwemvijver en de sfeervolle bistro. Het strand en de Noordzee liggen op sléchts 900 meter van de camping. Wij kiezen, samen met jou, voor puur kamperen. Wij geven méér ruimte aan de natuur en méér aandacht aan elkaar. Dat betekent écht even offline gaan, geen auto naast elke tent of sanitairhokjes die overal opduiken.

GOED OM TE WETEN: 

  • Op de kampeerplaatsen op de camping van Klepperstee zijn geen auto's toegestaan (alleen laden en lossen). 
  • Op onze camperplaatsen zijn geen bijzettentjes toegestaan. 
  • Bekijk voor reserveren goed de details van kampeerplekken. Sommige plekken zijn alleen voor camper of kleine tent geschikt.
  • Camperpark Drive-In (overzijde Klepperstee) is jaarrond geopend.

Drive-In Camperpark (24/7)

Net achter de duinen van Ouddorp ligt het Drive-In Camperpark. Het camperpark biedt 51 grote camperplaatsen met een verharde oprit. Met een gloednieuw sanitairgebouw, speeltuin, gratis WiFi en camper-servicestation is dit park de ideale uitvalbasis op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Daarnaast mag je vrij gebruik maken van alle voorzieningen en faciliteiten op Vakantiepark De Klepperstee. Verder sta je binnen vijf minuten rijden bij de Noordzee, het Grevelingenmeer of op de Brouwersdam. Het park is het hele jaar geopend.

Vanaf
€ 36
1 nacht
2 personen

🚐 Camperpark Drive-in

Nederland, Zuid-Holland, Ouddorp
62
  • Alleen voor campers
  • Huisdier toegestaan
  • Dagelijkse check-in/out

Voel je vrij! 

De Klepperstee is ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een vakantiepark in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan, camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Op De Klepperstee zijn bijzondere voorzieningen te vinden, zoals de natuurlijke zwemvijver en sfeervolle bistro met binnenspeeltuin. Het enthousiaste animatieteam zorgt bijna dagelijks voor een actief programma op de camping en het Strandplein Ouddorp Duin. Op sléchts 900 meter liggen de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden met volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten.