COLOFON

Vakantiepark De Klepperstee
Vrijheidsweg 1C
3253 LS Ouddorp 

telefoon: (0187) 68 1511
email: info@klepperstee.com

KvK-nummer: 23065033 
BTW-nummer: NL009274601B01
Bank: NL 31 RABO 0342 0214 00
BIC: RABO NL 2U


Fotografie: 
Gianni Tahitu / Merel Tuk

Tijdens activiteiten of evenementen op het park worden regelmatig foto's/video's gemaakt door onze medewerkers. Bij bezwaar graag vooraf een seintje aan één van de medewerkers. Ook voor promotionele doeleinden (website/sociale media/drukwerk) worden regelmatig foto's gemaakt. 

 
 
 

Onze voorwaarden

 
 
 

Beknopte betaal- en annuleringsvoorwaarden:

bij een reservering 8 weken of eerder
- aanbetaling van 35 procent 
- uiterlijk 8 weken voor aankomst het resterende bedrag
bij een reservering binnen 8 weken
- volledige bedrag 

Bij annuleren 8 weken of eerder
- 35% van totale bedrag aan annuleringskosten
Binnen 8 weken annuleren
- 100% van totale bedrag aan annuleringskosten

GOED OM TE WETEN: 
Met maken van een reservering en/of het betalen van de *(jaar)factuur stemt men in met de algemene voorwaarden en gedragsgregels. Met betalingen van jaarfactuur (voor zgn. jaarplaatshouder) gaat men tevens akkoord met de nieuwe en/of verlenging van de (jaar)overeenkomst. 
Kies voor méér zekerheid en kies nú voor onze omboekgarantie: af te nemen binnen 7 dagen ná reservering, alleen bij verhuuraccommodaties (cabins). U kunt tot 10 dagen voor aankomstdag uw vakantie verplaatsen naar een ander moment, op basis van beschikbaarheid, binnen 1 jaar. Let op: indien u gebruik maakt van deze omboekgarantie en het nieuwe vakantiemoment duurder is dan de eerder gemaakte reservering, dient u het openstaande bedrag bij te betalen. Indien het nieuwgekozen vakantiemoment goedkoper is dan de eerder gemaakte reservering, betalen wij het overige bedrag uit in een voucher. Deze voucher is dan in te zetten voor een willekeurig te kiezen vakantie op ons park. De omboekgarantie wordt als optie aangeboden (alleen via eigen website) tijdens het reserveringsproces voor 59,-  euro per reservering sinds april 2023.