De Klepperstee
Vakantiepark Grevelingenmeer

Vakantiepark Grevelingenmeer

  • Op 6 km van het Grevelingenmeer
  • Vlak bij het strand & de zee
  • Kamperen & accommodaties

Vakantiepark bij het Grevelingenmeer

Tijdens een vakantie bij het Grevelingenmeer kun je op veel manieren genieten. Dit meer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa en staat vooral bekend als een walhalla voor watersporters. Maar je kunt er ook perfect wandelen of fietsen, of gewoon relaxen op een van de strandjes. Ons vakantiepark vlak bij het Grevelingenmeer biedt de ideale uitvalsbasis om alles wat dit meer en de omgeving te bieden heeft te ontdekken. Dankzij onze ligging in Ouddorp profiteer je van twee toplocaties, de Nederlandse kust én het Grevelingenmeer. Dat wordt genieten!

Huisje huren bij het Grevelingenmeer

Een huisje huren op ons vakantiepark bij het Grevelingenmeer is het gehele jaar mogelijk. Onze vakantiehuisjes hebben een unieke en duurzame bouwstijl. De zogenaamde wikkelhouses zijn namelijk gemaakt van golfkarton. Dat is bijzonder overnachten in een vakantiehuisje bij het Grevelingenmeer!

  • Geschikt voor 2 tot 6 personen
  • Huisdieren welkom (op aanvraag)
  • Stijlvolle & moderne inrichting

Camping bij het Grevelingenmeer

Op de kampeerplaatsen op onze camping bij het Grevelingenmeer ben je welkom met een tent, vouwwagen, caravan of camper. De ruime plaatsen van circa 100 m² zijn allen voorzien van een stroomaansluiting, en de comfort plaatsen ook van een aan- en afvoer van water.

  • Volledig vernieuwd sanitairgebouw
  • Speciale camperplaatsen
  • Honden welkom (maximaal 2)

Vakantie bij het Grevelingenmeer

Als je denkt dat alleen het Grevelingenmeer vermaak biedt tijdens je vakantie heb je het mis! Want er is zoveel meer te doen. Om te beginnen ligt het strand van Ouddorp op slechts 900 meter afstand. Plan dus zeker een stranddagje in tijdens je vakantie of weekendje weg. Heb je de fietsen meegenomen? Dan wachten er talloze routes op je die je de mooiste plekjes van Goeree-Overflakkee laten zien én Zeeland. Je kan overigens ook fietsen huren vlak bij ons vakantiepark.

Maar je hoeft ons vakantiepark bij het Grevelingenmeer niet eens te verlaten om plezier te maken. De diverse speelvoorzieningen zorgen voor uren vermaak voor de kids net zoals de natuurlijke zwemvijver. En heb je even geen zin om zelf te koken? Dan ben je van harte welkom bij onze Bistro Skål.

Je vindt ons hier ⤵