Veelgestelde vragen

Hieronder geven wij een overzicht van de veel gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan, mag je altijd telefonisch contact met ons opnemen (0187-681511) of een bericht sturen.

Algemene vragen

 • Waar kan ik de plattegrond vinden?

De plattegrond van het vakantiepark is hier te vinden. 

 • Wanneer is de receptie geopend?

De openingstijden van de receptie zijn hier terug te vinden.

 • Wanneer mag ik inchecken en wanneer moet ik uitchecken?

Kamperen
Incheck is vanaf 13:00 uur. Uitchecken voor 11:00 uur. Contactloos inchecken (op basis van kenteken) is mogelijk tot 22:00 uur. 

Drive-In Camperpark: 
Incheck is vanaf 12:00 uur. Uitchecken voor 11:00 uur. Contactloos inchecken (met pincode) is 24/7 mogelijk. 

Verhuuraccommodatie
Vanaf 15:30 uur kun je de sleutel voor jouw accommodatie ophalen bij de receptie. Uitchecken voor 10:00 uur. 

 • Is er WiFi op het park?

In het centrumgebied (rond de receptie en bistro), bij het grote sanitairgebouw op de camping en op het Drive-In Camperpark is gratis WiFi beschikbaar. Het signaal is voor recreatief gebruik. De verhuuraccommodaties hebben een eigen WiFi-signaal. 

 • Wanneer krijg ik extra informatie over aankomst etc?

Enkele dagen voor aankomst ontvangt je via email de laatste informatie over jouw verblijf op Ridderstee Ouddorp Duin. Mocht je eerder vragen hebben over jouw reservering en/of verblijf op het park, dan kun je altijd bellen of mailen. 

 • Kan ik mijn auto bij de kampeerplaats of verhuuraccommodatie parkeren?

Kamperen
Parkeren op de kampeerplek zelf is niet toegestaan. Op dag van in- of uitcheck is het laden en lossen bij de plek wel mogelijk. Op de centrale parkeerplaats van de camping (P6) is één voertuig per reservering toegestaan.

Verhuuraccommodatie
In de buurt van elke verhuuraccommodaties is één parkeerplek per reservering beschikbaar. Let op: sommige accommodaties zijn alleen te voet bereikbaar. 

Gasten en bezoekers
Op het vakantiepark zijn twee algemene parkeerplaatsen te vinden (P1 en P2). Op parkeerplaats P1 - bij de receptie - zijn er ook mogelijkheden voor het opladen van elektrische auto's en kort parkeren voor in- en uitcheck.  

 • Zijn de faciliteiten op het park ook voor niet-gasten toegankelijk?

De receptie, bistro, binnen(speel)tuin en het speelveld is voor iedereen vrij toegankelijk.

 • Mag er tijdens de jaarwisseling vuurwerk af worden gestoken?

Het is tijdens de jaarwisseling niet toegestaan om óp het park vuurwerk af te steken. In andere periodes van het jaar is het afsteken van vuurwerk sowieso verboden. 

 • Mag ik BBQ'en bij mijn plek of accommodatie? 

Gebruik van (eigen) BBQ is toegestaan zolang dit niet zorgt voor hinder of overlast. Het maken van een open vuur is niet toegestaan. Zet de BBQ niet op het vlonderterras, maar in het zand bij de woning.

Kamperen

 • Hoe groot zijn de kampeerplekken? 

Alle plekken zijn circa 100m2. De plaatsen op het camperveld zijn geschikt voor campers tot 8,5 meter lang. Voor grotere campers is het Drive-In Camperpark uitermate geschikt. We verzoeken alle gasten om luchtdoorlatend grondzeil te gebruiken.

 • Voor wie is welke kampeerplek?

Op het camperveld en Drive-In Camperpark mogen alleen campers en geen bijzettentje worden gezet. Een luifel is wel toegestaan. De kampeervelden zijn voor tenten, vouwwagen, caravans. Het Groene Veld is alleen bedoeld voor tenten en buscampers (tot 6 meter), bijvoorbeeld een Volkswagen T2.

 • Hoe werkt het precies op het Groene Veld? 

Als gast op Groene Veld kies je bij reservering uit het voorste, middelste of het achterste gedeelte. Dit is ook terug te zien op de plattegrond. Na het reserveren van een plek mag je vervolgens bij aankomst binnen jouw gedeelte zelf een plek uitzoeken.

 • Hoeveel ampère is er beschikbaar?

Op onze kampeerplaatsen op Klepperstee en het Drive-In Camperpark is 16 ampère aan stroom beschikbaar. 

 • Waar haal ik schoon (drink)water? 

Verdeeld over de camping zijn verschillende centrale tappunten. Daarnaast kun je terecht bij één van de drie toiletgebouwen. 

 • Waarom hebben jullie geen WiFi meer op de camping? 

Vakantievieren is juist eventjes offline gaan en genieten van alles om je heen én elkaar. Er is wel gratis WiFi beschikbaar bij het grote sanitairgebouw en in het centrumgebied van De Klepperstee. 

 • Mag ik de hond meenemen?

Op onze parken zijn huisdieren, mits aangelijnd, toegestaan. Voor verblijf met hond geldt een toeslag, maximaal twee honden toegestaan. In de binnen(speel)tuin en in de zwemvijver zijn géén huisdieren toegestaan.  

 • Met hoeveel personen kan ik komen kamperen?

Voor een kampeerplaats geldt een maximum van zes personen. 

 • Hoeveel betaal ik voor een kampeerplaats? 

Afhankelijk van jouw voorkeur kost een verblijf in 2023 tussen de 25 en 49 euro per nacht (exclusief toeristenbelasting en eventuele toeslagen). In de reserveringsmodule wordt door te klikken op bepaalde data de prijs voor de geselecteerde periode, en bijbehorende kosten, weergegeven.

 • Hoe kan ik zien welke kampeerplaatsen beschikbaar zijn?

Tijdens het boeken van een kampeerplaats krijg je de mogelijkheid om (gratis) een voorkeur te aan te geven voor een bepaalde plek op de camping.

vanwege de renovatie van de camping in winter 2022/2023 is het mogelijk dat de gereserveerde plek niet tijdig gereed is. Wij behouden het recht om in deze bijzondere situatie in 2023 een alternatieve plek aan te bieden.

Verhuuraccommodaties

 • Mag ik een hond meenemen?

Er zijn enkele verhuuuraccommodaties op Klepperstee waar huisdieren zijn toegestaan. Dit wordt duidelijk aangegeven bij de accommodaties zelf. In de binnen(speel)tuin en in de zwemvijver zijn géén huisdieren toegestaan.  

 • Welke voorzieningen heeft mijn verhuuraccommodatie?

Onze verhuuraccommodaties zijn zeer verschillend ingericht. Op de website kun je per accommodatie de verschillen percies nalezen en bekijken in de foto's. Voor specifieke vragen of verzoeken kun je altijd contact met ons opnemen. 

 • Zit er geen televisie in mijn verhuuraccommodatie?

Dat klopt! We hebben in onze verhuuraccommodaties bewust géén televisie neergezet. Buiten is namelijk zoveel moois te zien! Natuurlijk is tv-kijken via jouw tablet of mobiele telefoon wel mogelijk dankzij het eigen WiFi-signaal in elke verhuuraccommodatie. 

 • Hoeveel betaal ik precies voor een verhuuraccommodatie? 

Wij werken met flexibele aankomst- en vertrekdagen en nachtprijzen. In onze reserveringsmodule zijn de prijzen per periode duidelijk zichtbaar. Bij een verhuuraccommodatie op Klepperstee bestaat een verblijf uit minimaal drie nachten. 

 • Zijn er ‘verborgen’ kosten? En wat zijn de extra kosten? 

Voor een verhuuraccommodatie geldt een vaste prijs, onafhankelijk van het aantal personen. De prijs is opgebouwd uit verblijfskosten en kosten voor eindschoonmaak, bedlinnen en handdoekenpakket. Bovenop deze prijs komt de toeristenbelasting en eventuele toeslagen.

 • Waar bestaat het bed- en badlinnen uit? 

Elke reservering in een verhuuraccommodatie is inclusief bad- en bedlinnen. Eén pakket per persoon bestaat uit een overtrek voor dekbed, matras en kussen + grote en kleine handdoek. De pakketten liggen op de bedden klaar, op basis van aantal opgegeven gasten (exclusief baby's). Bij het kinderbed zit géén (kinder)bedlinnen. 

 • Mag ik zelf de eindschoonmaak doen?

Nee, het afnemen van de eindschoonmaak is verplicht. Bij vertrek vragen wij je wel vriendelijk om het huisafval in te leveren bij de milieustraat, het beddengoed af te halen en, samen met de handdoeken te verzamelen op één plek en de accommodatie bezemschoon op te leveren. 

Boekingen

 • Hoe maak ik een boeking?

Via de reserveringsmodule kun je de beschikbaarheid en prijs van een verhuuraccommodatie of kampeerplaats bekijken. Na het invullen van je persoonlijke gegevens kun je een reservering definitief maken en een (aan)betaling doen.

 • Is er een minimum leeftijd voor een reservering? 

Voor het maken van een reservering moet de hoofdboeker minimaal 25 jaar of ouder te zijn én de volledige verblijfsperiode aanwezig zijn. Alleenreizende jongeren, (studenten)verenigingen en/of groepen zijn eveneens niet toegestaan. Het verblijf dient een recreatief karakter te hebben: zakelijke reserveringen zijn niet toegestaan. Bij twijfel, neem contact op. Wij behouden het recht om reserveringen te weigeren. 

 • Hoeveel toeristenbelasting betaal ik?

Het tarief bedraagt per persoon, per overnachting € 1,50. Inwoners van de gemeente Goeree-Overflakkee betalen geen toeristenbelasting bij een verblijf op het park. 

 • Moet ik voor mijn baby bijbetalen?

Kinderen tot 2 jaar zijn gratis. Er is geen apart of gereduceerd tarief voor kinderen van 2 jaar of ouder. 

 • Krijg ik een bevestiging van een betaling?

Na een reservering ontvang je bijna direct een bevestiging van jouw reservering via e-mail. (check ook je spamfilter). Ook van bevestiging van betalingen (en eventuele herinneringen) krijg je via e-mail binnen.  

 • Waar kan ik de algemene voorwaarden teruglezen?

Bij het maken van een reservering dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Je kunt deze - en andere - voorwaarden nalezen onder het kopje 'colofon'. We werken met dynamische nachtprijzen waardoor onze verhuurprijzen per moment kunnen wijzigen. 

Faciliteiten

 • Welke faciliteiten zijn op het park te vinden?

Een overzicht van de faciliteiten is terug te vinden op deze pagina.

 • Waar kan ik mijn boodschappen doen?

Op strandplein Ouddorp Duin is een Spar Enjoy Supermarkt te vinden met een uitgebreid assortiment. De supermarkt is zeven dagen per week geopend. 

 • Kan ik bij jullie ook fietsen huren?

Nee, maar op Strandplein Ouddorp Duin is RentTourBuy te vinden. Via de website is het assortiment te bekijken en alvast fietsen te reserveren. In Ouddorp zelf zijn drie fietsverhuurbedrijven te vinden. 

Bij een noodgeval

 •  Bel 112 en breng ons op de hoogte!

Is er sprake van een levensbedreigende situatie, bel dan altijd direct 112 en noem de locatie Klepperstee. Daarnaast vragen wij je altijd contact met ons op te nemen (0187-681511).

Alle medewerkers hebben een BHV-opleiding gevolgd en wij zullen altijd ter plaatse komen om je eerste hulp te verlenen en de hulpdiensten naar de plaats te begeleiden.