De Klepperstee
Herfstvakantie Zuid Holland

Uitwaaien tijdens de herfstvakantie

 • Unieke en duurzame accommodaties
 • Vlak bij het strand en de zee
 • Gave binnenspeeltuin op het park

Herfstachtig genieten in Zuid-Holland

Een fantastische herfstvakantie beleven? Dat kan bij Vakantiepark De Klepperstee op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Vanuit je bijzondere accommodatie kun je diverse uitstapjes maken in de omgeving. De brede duinen en zandstranden zijn een heerlijke plek om uit te waaien tijdens de herfst. De Klepperstee ligt namelijk in Ouddorp op slechts 900 meter van het strand. De herfstvakantie is ook een zeer geschikt moment om diverse lekkernijen uit de omgeving te proeven. Bovendien toont de natuur haar kleurenpracht volop! Ontdek, beleef en geniet deze vakantie samen met jouw partner, gezin of familie

Zoek & vind jouw ideale verblijf ⤵ 

To do's deze herfstvakantie 🍂

Deze herfstvakantie bij De Klepperstee belooft een geweldige ervaring te worden. Verken de beroemde stranden van Ouddorp en laat je verrassen door de schoonheid en vele mogelijkheden op deze uitgestrekte stranden. Ben jij een wandelliefhebber? Dan is het zeker de moeite waard om deze routes uit te proberen ⤵

  De Bunkerroute

  Deze spannende ontdekkingstocht in Ouddorp leid je langs een deel van de verdedigingslinie die de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog hebben aangelegd. Wandel er bijvoorbeeld met een gids doorheen.

  De Kwade hoek

  Natuurgebied de Kwade Hoek behoort tot een van de mooiste plekjes op het eiland Goeree-Overflakkee. Ontdek het strand, de duinen, schor en slikken. Dit is ook zeker een tip voor vogelspotters en vogelliefhebbers. 

  Stadswandeling Goedereede

  Goedereede staat bekend als één van de oudste plaatsen op het eiland en heeft als enige plaats op het eiland stadsrechten. In de Romeinse tijd was dit een zeer belangrijke plaats als doorvoerhaven.

Tips wanneer het regenachtig is: 

Ook dan is er genoeg te beleven op ons vakantiepark en hoef jij je niet te vervelen! 

🛝 Lekker spelen - In ons parkcentrum vind je allerlei speelvoorzieningen, zoals een behendigheidsparcours, een klimtoestel en een babyschommel.

🎭 Events & activiteiten - Tijdens de herfstvakantie zijn er volop activiteiten, zoals een escape game, estafette, boogschieten, workshops en knutselen. 

🥂 Proosten bij de Bistro - Welkom bij onze prachtige bistro, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje in Scandinavische stijl. Skål!

🍿 Strandtheater Houten Kaap - Op het strandplein worden het hele jaar voorstellingen en activiteiten georganiseerd. Zelfs in de herfstvakantie worden er feestjes op het plein gebouwd!

🧖 Saunasessie - Naast onze zwemvijver vind je onze sauna, waar je kunt genieten van een saunasessie van 60 minuten met maximaal 4 personen. Laat je spieren helemaal tot rust komen..  

Een uniek vakantiehuis bij De Klepperstee

Dat Ouddorp een geliefde vakantieplek is, is wel duidelijk. Wat De Klepperstee een geliefd vakantiepark maakt is het feit dat het park zich op slechts 900 meter afstand van het strand bevindt. Vanuit je vakantiehuis wandel je er zo naartoe. Je verblijft in een vakantiehuis met een bijzondere bouwstijl voor 2 tot maximaal 6 personen. De huisjes zijn voorzien van een ingerichte keuken, eigen badkamer en gezellige woonkamer. Het zal je aan helemaal niets ontbreken. We hopen je deze herfstvakantie te mogen verwelkomen op deze prachtige locatie vlak bij zee!