• Vakantiepark in Ouddorp aan Zee
 • Op 23 kilometer afstand van Goeree-Overflakkee
 • Bijzondere vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen

Natuurrijk vakantiepark nabij Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland in de provincie Zuid-Holland, dat omringd wordt door water en natuur. Het eiland beschikt over de mooiste en fijnste stranden, tal van watersportmogelijkheden, historische plaatsen en schitterende natuurgebieden. Kortom; een ideale plek om te vertoeven tijdens een vakantie. Ons park, Vakantiepark De Klepperstee, bevindt zich in Ouddorp op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Binnen 25 autominuten rijden ben je al in Goeree-Overflakkee. Je kunt hier verblijven in duurzame vakantiehuizen of op ruime kampeerplaatsen. We verwelkomen je graag op ons vakantiepark bij Goeree-Overflakkee!

 
 

Bijzonder huisje huren vlak bij Goeree-Overflakkee

Je hebt bedacht dat je vakantie wilt vieren in de buurt van Goeree-Overflakkee. Goed plan! Dan wil je natuurlijk graag weten waar je overnacht. Bij De Klepperstee hebben we een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Je verblijft in een duurzame en unieke accommodatie die voorzien is van alle gemakken. Wij hebben onder andere babyvriendelijke accommodaties en huisdiervriendelijke accommodaties en durven dus ook wel te wedden dat je vast en zeker een accommodatie vindt die aan je wensen voldoet! Wil je liever kamperen bij De Klepperstee? Ook dat is mogelijk. Kamperen doe je bij ons op ruime kampeerplaatsen met je tent, vouwwagen, caravan of camper. Kom jij een vakantiehuis huren of kamperen nabij Goeree-Overflakkee?

 
 
 • Bijzondere en duurzame bouwstijl
 • Geschikt voor maximaal 6 personen
 • Huisdiervriendelijke accommodaties
 • Babyvriendelijke accommodaties
 • Gratis wifi
 
 
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Voor tenten, vouwagens, caravans en campers
 • 16 ampère stroom
 • Huisdiervriendelijke plaatsen
 • Gratis wifi
 

Jouw vakantie in de omgeving van Goeree-Overflakkee

Vakantie vieren bij De Klepperstee nabij Goeree-Overflakkee betekent ontspannen, plezier maken en genieten! Op ons vakantiepark vind je diverse faciliteiten zoals een gezellige bistro, natuurlijke zwemvijver, binnen- en buitenspeeltuin en een enthousiast recreatieteam voor de kids. Wist je dat ons park zich op slechts 900 meter van het strand van de Noordzee bevindt? Zo kun je iedere dag genieten op het prachtige strand. De Klepperstee ligt op een steenworp afstand van het gezellige Ouddorp Duin, waar je een strandplein met winkels, theater en een restaurant vindt. Bezoek ook zeker Ă©Ă©n van de hotspots voor watersporters: de Brouwersdam of het Grevelingenmeer. Hier kun je (kite)surfen, duiken, zwemmen, vissen, zeilen, blowkarten en powerkiten. Misschien spot je zelfs een zeehond! Wanneer kom jij vakantie vieren vlak bij Goeree-Overflakkee?

 
 

Voorzieningen
Ontdek onze faciliteiten

 

Activiteiten
Altijd wat te doen!

 

Wat mensen ons vroegen ⤵

đź“Ť Welk vakantiepark bevindt zich vlak bij Goeree-Overflakkee?

Dat is Vakantiepark De Klepperstee! Ons vakantiepark is gelegen in Ouddorp en bevindt zich op ongeveer 23 kilometer afstand van Goeree-Overflakkee. Dat betekent ongeveer 25 minuten rijden met de auto. Met de fiets bereik je het eiland zelfs al met 60 minuten fietsen. Zo kun je meteen een stukje van de prachtige natuur ontdekken!

🤔 Wat is er allemaal te doen in de omgeving van Vakantiepark De Klepperstee?

De omgeving van De Klepperstee is ontzettend veelzijdig. Het park bevindt zich vlak bij het gezellige strandplein van Ouddorp Duin. Daarnaast is de omgeving perfect voor wandelingen en fietstochten dankzij de zandstranden, uitgestrekte polders, brede duinen en diverse natuurgebieden. Tot slot kun je in de omgeving gave activiteiten ondernemen zoals golfsurfen, zeehonden spotten, suppen, kitesurfen en meer!