De Klepperstee
De Klepperstee

Vakantie op het eiland Goeree-Overflakkee

 • Vakantiepark in Ouddorp aan Zee
 • Op het eiland Goeree-Overflakkee
 • Bijzondere vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen

Natuurrijk vakantiepark op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland in de provincie Zuid-Holland, dat omringd wordt door water en natuur. Het eiland beschikt over de mooiste en fijnste stranden, tal van watersportmogelijkheden, historische plaatsen en schitterende natuurgebieden. Kortom; een ideale plek om te vertoeven tijdens een vakantie. Ons vakantiepark bevindt zich op het eiland in het dorpje Ouddorp op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Je kunt hier verblijven in duurzame vakantiehuizen of op ruime kampeerplaatsen. We verwelkomen je graag op ons vakantiepark op Goeree-Overflakkee!

Unieke vakantiehuizen vlak bij het strand en de zee

Je hebt bedacht dat je vakantie wilt vieren op Goeree-Overflakkee. Goed plan! Dan wil je natuurlijk graag weten waar je overnacht. Bij De Klepperstee hebben we een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen die geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Je verblijft in een duurzame en unieke accommodatie die voorzien is van alle gemakken. Wij hebben onder andere babyvriendelijke accommodaties en huisdiervriendelijke accommodaties en durven dus ook wel te wedden dat je vast en zeker een accommodatie vindt die aan je wensen voldoet! Wil je liever kamperen bij De Klepperstee? Ook dat is mogelijk. Kamperen doe je bij ons op ruime kampeerplaatsen met je tent, vouwwagen, caravan of camper.

 • Bijzondere en duurzame bouwstijl
 • Geschikt voor maximaal 6 personen
 • Huisdiervriendelijke accommodaties
 • Babyvriendelijke accommodaties
 • Gratis wifi
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Voor tenten, vouwagens, caravans en campers
 • 16 amp√®re stroom
 • Huisdiervriendelijke plaatsen
 • Gratis wifi

Jouw vakantie bij De Klepperstee

Vakantie vieren bij De Klepperstee betekent ontspannen, plezier maken en genieten! Op ons vakantiepark vind je diverse faciliteiten zoals een gezellige bistro, natuurlijke zwemvijver, binnen- en buitenspeeltuin en een enthousiast recreatieteam voor de kids. Wist je dat ons park zich op slechts 900 meter van het strand van de Noordzee bevindt? Zo kun je iedere dag genieten op het prachtige strand. De Klepperstee ligt op een steenworp afstand van het gezellige Ouddorp Duin, waar je een strandplein met winkels, theater en een restaurant vindt. Bezoek ook zeker één van de hotspots voor watersporters: de Brouwersdam of het Grevelingenmeer. Hier kun je (kite)surfen, duiken, zwemmen, vissen, zeilen, blowkarten en powerkiten. Misschien spot je zelfs een zeehond! 

Wat mensen ons vroegen¬†‚§Ķ

‚ú¶ Welke plaatsen bevinden zich vlak bij het park?

De Klepperstee bevindt zich op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Plaatsen als Renesse (18 km), Zierikzee (26 km) en Hellevoetsluis (23 km) bevinden zich dan ook in de omgeving. 

‚ú¶ Wat is er allemaal te doen in de omgeving?

De omgeving van De Klepperstee is ontzettend veelzijdig. Het park bevindt zich vlak bij het gezellige strandplein van Ouddorp Duin. Daarnaast is de omgeving perfect voor wandelingen en fietstochten dankzij de zandstranden, uitgestrekte polders, brede duinen en diverse natuurgebieden. Tot slot kun je in de omgeving gave activiteiten ondernemen zoals golfsurfen, zeehonden spotten, suppen, kitesurfen en meer!