Ruimte voor de natuur

Ruimte voor de natuur

In een afwisselend buitengebied met hoogteverschillen, wilde begroeiing en open ruimtes ligt Vakantiepark De Klepperstee. Die natuurlijke verschilllen krijgen de komende jaren nog meer ruimte. Open plekken afgewisseld met beschutte gebieden. Soms ruig, soms getemd.

Avontuurlijk groen

Deze transformatie heeft tijd nodig. Die tijd geven wij aan de natuur, en waar mogelijk helpen wij. Het terreinbeheer richt zich vanaf nu op avontuurlijk groen. Geen gesnoeide hagen of geknotte bomen, maar bomen die ongehinderd kunnen groeien, omring door struiken en heesters. 

 

 

Zonnepark
Zonnepark

Bij ons vakantiepark ligt ons zonnepark. Het ‘zonneweiland’ is goed voor een jaarproductie van bijna 800.000 kWh. Voldoende om het park volledig CO2-neutraal te laten functioneren en de extra productie af te zetten via het openbare elektriciteitsnet.

 

0187 - 681 511 Bekijk video
Vakantiepark De Klepperstee
Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.