• Duurzame accommodaties
  • Op loopafstand van het strand
  • Voor maximaal 10 personen

Vakantiewoning in Ouddorp

Verblijven in een vakantiewoning in Ouddorp op loopafstand van het strand? Dan kan je zowel terecht bij De Klepperstee als bij Ridderstee Ouddorp Duin. Beide vakantieparken liggen aan de rand van Ouddorp in Zuid-Holland. Ouddorp is een heerlijke vakantiebestemming, op minder dan een kilometer afstand van de Noordzee. Voor een strandvakantie in Nederland hoef je niet verder te kijken, wij bieden alles wat je nodig hebt. Een luxe én duurzame vakantiewoning, een prachtige omgeving en uitgebreide voorzieningen op het park of op loopafstand van het park. Ontdek zelf jouw ideale recreatiewoning in Ouddorp en kom genieten aan de Nederlandse kust.

 

De Klepperstee

De vakantiewoningen bij De Klepperstee zijn stuk voor stuk uniek. Niet alleen qua ontwerp vallen de woningen op, ook is er veel gebruik gemaakt van duurzame en gerecyclde materialen. Heb jij al eens overnacht in een accommodatie gemaakt van gerecycled karton? Het kan bij De Klepperstee! Geschikt voor maximaal 6 personen zijn de woningen een ideaal onderkomen voor gezinnen of vrienden. Zowel binnen als buiten is aan alles gedacht, van een heerlijke woonkeuken tot aan een zonnig vlonderterras.

Ridderstee Ouddorp Duin

Een weldaad aan luxe, dat is wat meteen opvalt als je een vakantiehuis bij Ridderstee Ouddorp Duin binnenkomt. Ook hier is duurzaamheid een leidraad geweest, alle woningen zijn volledig gasvrij en worden voorzien van energie door zonnepanelen. Hoewel de comfort vakantiehuizen al zeer luxueus zijn, geniet je in de luxe vakantiehuizen van nog meer extra's zoals een houtkachel, wijnkoelkast, dubbele regendouche en loungeset op het terras. Verblijven kan op dit park met maximaal 10 personen.

Sfeerimpressie van de vakantiewoningen in Ouddorp

Genieten aan zee

Hoe fijn is het dat je vanaf je vakantiewoning in Ouddorp binnen enkele minuten lopend het strand kunt bereiken? Niks staat jouw strandvakantie in Nederland nog in de weg! Bij De Klepperstee vind je bovendien een aantal voorzienigen om jouw vakantie nog completer te maken: een natuurlijke zwemvijver, diverse speelvoorzieningen voor de kids en een gezellige bistro. Ook voor gasten van Ridderstee Ouddorp Duin zijn deze voorzieningen vrij te gebruiken. Eveneens op loopafstand ligt Strandplein Ouddorp Duin. Hier haal je bij de SPAR je dagelijkse boodschappen, huur je fietsen bij RentTourBuy en vind je volop vermaak bij het Strandtheater Houten Kaap. Laat je verrassen op onze vakantieparken in Ouddorp en geniet voor de volle 100% van jouw vakantie aan de kust!