Café & snackbar @Wilz

Bij @Wilz bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje.

Het café biedt een gezellige bar waar u een kopje koffie kan drinken of een verfrissend drankje. Geen zin om te koken? @Wilz beschikt eveneens over een snackbar met een variatie aan lekkernijen en plate service.Op het grote terras kunt heerlijk in de zon genieten, terwijl uw kinderen spelen in de aangrenzende overzichtelijke speeltuin. Tijdens het seizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Supermarkt

Naast De Klepperstee vindt u Ouddorp Duin, een plein met diverse winkels en horeca. Hier bevindt zich ook een uitgebreide supermarkt die elke dag van de week geopend is.

Internet/Wi-Fi

Op onze kampeerplaatsen bieden wij gratis draadloos internet aan.

U kunt verbinding maken met het netwerk “Klepperstee”. Hierna gaat u naar uw internetbrowser en klikt u bij de Algemene Voorwaarden op “Oke”, u wordt nu verbonden met het internet.Op onze jaarplaatsen is maar een beperkte dekking qua draadloos internet, maar men kan op alle plaatsen gebruik maken van internet via de TV-kabel na aanschaf van een kabelmodem. Deze speciale modem is te koop bij de receptie en kost € 95,00. Heeft u geen laptop of computer? Kom dan naar onze receptie, hier kunt u gratis gebruik maken van een computer!

Honden

Honden zijn van harte welkom op een groot deel van ons park, met uitzondering van de jaarplaatsvelden.

Strandtheater De Houten Kaap

Samen met Ouddorp Duin realiseert De Klepperstee een strandtheater aan het strandplein. Op dit moment is de ruimte beperkt geopend met een bar en expositie, vanaf de zomer zullen hier de eerste theater voorstellingen gehouden worden voor jong en oud.