Receptie

Onze medewerkers heten u van harte welkom bij de receptie. Tijdens uw verblijf kunt u hier terecht met al uw praktische vragen over het vakantiepark, voor tips over leuke evenementen in de buurt en andere toeristische informatie. Actuele openingstijden vindt u hier https://www.klepperstee.nl/contact
Receptie
Receptie

Café & snackbar @Wilz

Centraal gelegen op het vakantiepark vindt u café en snackbar @Wilz. Een gezellige bar, eetcafé en snackbar in één! Bij @Wilz heeft u een ruime keus aan heerlijk belegde broodjes, kindergerechten en een voordelig plate-service menu. Geniet op het grote terras in de zon van een kopje koffie of ijsje, terwijl uw kinderen spelen in de aangrenzende speeltuin. Tijdens het seizoen organiseren we verschillende activiteiten voor jong en oud.
Café & snackbar @Wilz
Café & snackbar @Wilz

Recreatieteam

Het recreatieteam biedt voor jong en oud ieder seizoen weer een gevarieerd programma! Otto, Elle en Izzy zijn er natuurlijk ook weer bij! Het recreatieprogramma vind je bij de receptie. Het actuele programma vind je in de evenementenkalender!
Recreatieteam
Recreatieteam

Airtrampoline

Een fantastische speelattractie voor jong en oud! Laat je kunsten zien op de Airtrampoline. De trampoline is gedurende het seizoen geopend van maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 21.00 uur. In de winter is de trampoline gesloten.
Airtrampoline
Airtrampoline

Supermarkt

Voor de boodschappen wandelt u naar het naastgelegen Ouddorp Duin. Rondom het gezellige strandplein vindt u een uitgebreide supermarkt, allerlei andere winkels en horeca. De Spar supermarkt is iedere dag geopend.
Supermarkt
Supermarkt

Internet/Wi-Fi

Facebook. Instagram of even Facetimen met de thuisblijvers? Wij bieden een open wifinetwerk. Eenvoudigweg verbinding maken met ons netwerk en onze algemene voorwaarden accepteren! Op de jaarplaatsen is de wifi beperkt bereikbaar.Wel kunt u gebruikmaken van internet via de tv-kabel. Bij de receptie schaft u voor € 95,00 een kabelmodem aan. Heeft u geen laptop of computer ingepakt? Kom dan gewoon naar onze receptie, hier kunt u gratis gebruikmaken van een computer!
Internet/Wi-Fi
Internet/Wi-Fi

Honden

Honden zijn van harte welkom op een groot deel van ons park, met uitzondering van de jaarplaatsvelden.
Honden
Honden