Natuurlijke zwemvijver

Natuurlijke zwemvijver

Zwemmen midden in de natuur. Hoe leuk wil je het hebben? Op Vakantiepark De Klepperstee wordt op dit moment een natuurlijke zwemvijver aangelegd. Uniek in Nederland! 

Natuurlijke zuivering

Het water wordt straks op duurzame wijze gezuiverd. Daar zorgen de tientallen plantjes langs en in het water voor. 

 

 

De zwemvijver bestaat uit verschillende dieptes; geschikt voor pootjebaden tot rondjes trekken. Natuurlijk zorgen wij voor een goede omheining. 

 

Vakantiepark De Klepperstee
Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.