Natuurlijke zwemvijver

Natuurlijke zwemvijver

Zwemmen midden in de natuur. Hoe leuk wil je het hebben? Op Vakantiepark De Klepperstee heeft sinds de zomer van 2019 een natuurlijke zwemvijver. Uniek in Nederland!

 

Natuurlijke zuivering

In de zwemvijver zit geen chloor of andere chemicaliën. Het water wordt op een natuurlijke manier gezuiverd door de honderden plantjes langs de vijver. Een extra UV- filterinstallatie zorgt voor schoon en helder water. Het water wordt niet verwarmd. De vijver is gratis toegankelijk voor gasten en bezoekers van Vakantiepark De Klepperstee.

 

 

Zwemvijver is voor iedereen
Zwemvijver is voor iedereen

De zwemvijver bestaat uit drie verschillende bassins. Het eerste waterbassin is 40 centimeter diep, het tweede waterbassin heeft een diepte van 80 centimeter. Het derde bassin is 140 centimeter diep.  

0187 - 681 511 VANAF NU GEOPEND

Goed om te weten

 

 • Zwemmen is mogelijk van 1 april tot 1 oktober. 
 • Het betreden van de zwemvijver is op eigen risico.
 • Zwemkleding is verplicht. 
 • Kinderen mogen alleen gebruik maken van de zwemvijver onder toezicht van een volwassene.
 • Bij geen zwemdiploma is gebruik van zwembandjes verplicht.
 • Het betreden van het gedeelte met beplanting is niet toegestaan.
 • Douchen voor het zwemmen is verplicht.
 • Honden (of andere huisdieren) zijn niet toegestaan in de zwemvijver en/of omheining van de zwemvijver. 
 • Duiken is niet toegestaan.
 • Geen glaswerk (of andere scherpe voorwerpen) binnen de omheining van de zwemvijver meenemen.   
 • De camera bij zwemvijver is niet voor (live) toezicht, maar voor bewakingsdoeleinden.   
In de sauna
In de sauna

Tijdens je verblijf op Vakantiepark De Klepperstee mag je gratis gebruik maken van de sauna bij de zwemvijver. Voor het reserveren van de sauna kun je terecht bij de receptie. In de sauna zelf is het dragen van badkleding verplicht.  

0187 681 511 openingstijden receptie

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.