Eten en drinken

Eten en drinken

Deze zomer ben je van harte welkom in Bistro Skål op ons park. 'Skål' (uitspraak Skol) is inderdaad Zweeds, maar staat in bijna heel Scandinavië, voor 'Proost'. Deze naam past bij de Scandinavische stijl en interieur van het gebouw en symboliseert wat onze gasten doen in de bistro: proosten op de mooie dingen in het leven en genieten van een heerlijke relaxte omgeving en vakantie!

Voel je welkom!

De medewerkers en medewerksters van Bistro Skål staan voor je klaar. De bistro is sfeervol van binnen en beschikt over een groot terras met een fantastisch uitzicht op de zwemvijver van Vakantiepark De Klepperstee. Zien we je snel!? 

 

woensdag tot en met zondag 

11:00 - 22:00 * bistro open
12:00 lunch | borrel & snack-to-go
17:00  diner & borrel
21:00 keuken & snack-to-go dicht

 

* op vrijdag en zaterdag is de bistro tot 23:00 uur geopend. 
* op zaterdag en zondag broodjesservice vanaf 08:00 uur. 

 

Reserveren voor lunch of diner kan bij één van onze medewerkers of telefonisch via: 0187 - 685 413. 

 

- onze lunch- en dinerkaart
- onze drankkaart
- onze speciale bierkaart
- menukaart snack-to-go

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.