Eten en drinken

Eten en drinken

Hallå! Welkom bijj Bistro Skål op ons vakantiepark. 'Skål' (uitspraak Skol) is inderdaad Zweeds, maar staat in bijna heel Scandinavië, voor 'Proost'. Deze naam past bij de Scandinavische stijl en interieur van het gebouw en symboliseert wat onze gasten doen in de bistro: proosten op de mooie dingen in het leven en genieten van een heerlijke relaxte omgeving en vakantie!

Voel je welkom!

De medewerkers en medewerksters van Bistro Skål staan voor je klaar. De bistro is sfeervol van binnen en beschikt over een groot terras met een fantastisch uitzicht op de zwemvijver van Vakantiepark De Klepperstee. Reserveren voor lunch of diner kan bij één van onze medewerkers of telefonisch via: 0187 - 685 413.

 

vrijdag 11:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00 

 

Kijk op de website van Bistro Skål voor meer informatie en volg ons op Facebook en Instagram

 

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.