Welkom bij Vakantiepark De Klepperstee
Welkom bij Vakantiepark De Klepperstee
Welkom bij Vakantiepark De Klepperstee

 - onze extra informatie over het coronavirus - 

 

Ouddorp aan Zee 

 
  1. Vlak bij het strand en de zee
  2. Duurzame accommodaties
  3. Ruime kampeerplaatsen
  4. Gelegen midden in de natuur
 
 

Voel je vrij op Vakantiepark De Klepperstee!

Vakantie bij Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp aan Zee. Dat is ook jouw plek! Want wij hebben hier de mooiste stranden van Nederland, veel zonuren, afwisselende natuurgebieden, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer op nog geen vijf minuten rijden. Kom kamperen of overnachten en voel je écht vrij!

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan, camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en zwemvijver.

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses. Op steenworp afstand van het vakantiepark ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.

 
 

Vakantie op de grens van Zeeland en Zuid-Holland

 
  1. Brouwersdam
  2. Grevelingenmeer
  3. Noordzee
 
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Het vakantiepark is een prima uitvalsbasis om de schitterende omgeving te verkennen. Je staat binnen enkele minuten op het strand.
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp beschikt over een zwemvijver, bistro, binnen(speel)tuin en allerlei voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie aan de kust.
 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Waar ligt Vakantiepark De Klepperstee?