De Klepperstee
Voorjaarsvakantie in Zuid-Holland

Vier jouw voorjaarsvakantie aan de kust

  • Unieke vakantiehuizen
  • Strand en duinen op loopafstand
  • Smakelijke bistro op het park

Voorjaarsvakantie in Zuid-Holland

De voorjaarsvakantie is een ideale periode om er even lekker tussenuit te gaan. De temperatuur stijgt, de bomen worden weer groen en de natuur staat volop in bloei. Kom samen met de kinderen of met z'n tweeën genieten op Vakantiepark De Klepperstee. Bij ons huur je tijdens de voorjaarsvakantie een huisje voor maximaal 6 personen in een unieke en natuurrijke omgeving. Op 900 meter afstand van ons park in Ouddorp vind je het strand, je kunt dus op elk moment even lekker uitwaaien. Voor de kinderen zijn er binnen- en buitenspeeltuinen aanwezig, waar ze zich de hele dag kunnen vermaken. Kortom; er is genoeg te doen tijdens de voorjaarsvakantie op Vakantiepark De Klepperstee!

Jouw verblijf in de voorjaarsvakantie

Onze vakantiehuizen zijn prachtig gelegen aan de Zuid-Hollandse kust van Ouddorp. Je verblijft in een vakantiehuis met een unieke, duurzame bouwstijl. Zo bieden wij de bijzondere wikkelhouses, die zijn gebouwd met golfkarton. De andere vakantiewoningen zijn voornamelijk van hout. Al onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en liggen op nog geen kilometer van het strand. Je staat zo met je voeten in het zand. Dé perfecte plek om jouw voorjaarsvakantie door te brengen.

To do's op en rondom ons park in de voorjaarsvakantie

Er is meer dan genoeg te beleven op ons park in de voorjaarsvakantie! Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen in de unieke en uitdagende speeltuinen, in de buitenlucht of overdekt. Het recreatieteam biedt de leukste activiteiten; of het nu actief is of creatief, er is altijd wel iets vermakelijks te doen. Wat ons vakantiepark uniek maakt is de natuurlijke zwemvijver, deze wordt op een natuurlijke manier gezuiverd en hier komen geen chemicaliën aan te pas. Is het nog te koud om te zwemmen? Naast deze vijver staat een gloednieuwe sauna. Het gebruik hiervan is geheel gratis voor gasten en reserveringen kunnen bij de receptie worden gemaakt. Ook buiten het park is er veel te doen; de prachtige kustlijn van Goeree-Overflakkee leent zich voor de mooiste strandwandelingen. De duinen van Ouddorp zijn een ideale uitvalsbasis voor heerlijke fietstochten. Wat ga jij doen tijdens jouw voorjaarsvakantie in Ouddorp?

Faciliteiten op ons park

  • Uitdagende speeltuinen
  • Unieke natuurlijke zwemvijver
  • Enthousiast recreatieteam
  • Ontspannen sauna
  • Heerlijke bistro