• Op slechts 900 meter van het strand
 • Unieke accommodaties en kampeerplaatsen
 • Genieten voor jong én oud

Ontspan in een vakantiehuis aan de Noordzee

Wil jij ook even helemaal ontspannen tijdens jouw vakantie? Wat dacht je van een vakantiehuisje aan de Noordzee? In de herfst en winter kan je heerlijk uitwaaien aan de kust. In het voorjaar en de zomer kan je heerlijk relaxen op het strand of kies je voor een frisse duik of het beoefenen van een watersport? Vanaf vakantiepark De Klepperstee op de grens van Zuid-Holland en Zeeland kan het allemaal. Bij ons overnacht je in een duurzame en bijzondere accommodatie of op onze ruime kampeerplaatsen. Wist je dat het strand maar 900 meter van jouw vakantiehuisje ligt? Wanneer mogen wij jou verwelkomen op ons vakantiepark aan de Noordzeekust?

Zoek en boek jouw overnachting op ons vakantiepark aan de Noordzeekust ⤵

 

Uw vakantiehuis aan de Noordzeekust

Op ons vakantiepark aan de Noordzeekust kan je heerlijk ontspannen in een vakantiehuisje bij De Klepperstee. Bij ons overnacht je met maximaal 6 personen in een huisje aan de Noordzeekust. Uniek aan onze huisjes is dat ze niet alleen vlak bij het strand liggen (900 meter), maar ook nog eens duurzaam en bijzonder gebouwd zijn. Bij ons overnacht je in een Wikkelhouse gemaakt van golfkarton of in een houten huisje. Alle vakantiehuisjes aan de Noordzeekust zijn modern ingericht en beschikken over een terras met tuinmeubilair. Ook is jouw hond in enkele accommodaties van harte welkom. 

Een greep uit onze faciliteiten:

 
  Bistro Skål
  Natuurlijke zwemvijver
  Bijzondere speelvoorzieningen
 
 

Wat ga jij doen tijdens jouw vakantie aan de Noordzeekust?

Tijdens jouw vakantie aan de Noordzeekust kan een bezoekje aan het strand niet worden overgeslagen. Door onze ideale locatie ben je al binnen enkele minuten op het strand. Daar kun je heerlijk zwemmen of zonnen. Of wil je actief een watersport beoefenen? Zoals surfen, kiten, zeilen, duiken en nog veel meer! Ook het duin- en poldergebied is een bezoek waard, net als het Grevelingenmeer. Hier kun je fantastisch vogels spotten of genieten van het prachtige landschap. Kortom, je hoeft niet stil te zitten tijdens jouw vakantie aan de Noordzeekust.

Ontdek de omgeving:

 • Strand
 • Watersport
 • Natuur
 • Strandtheater
 
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

 

Veelgestelde vragen over een vakantie aan de Noordzeekust

Wat is een mooi vakantiepark aan de Noordzeekust?

De Klepperstee is een prachtig vakantiepark aan de Noordzeekust (900 meter). Het park ligt op het eiland Goeree-Overflakkee op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Bij ons kan je overnachten in een bijzondere duurzame vakantiewoning met maximaal 6 personen.

Waar huur ik een vakantiehuis aan de Noordzeekust?

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis aan de Noordzeekust dan ben je bij De Klepperstee aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende soorten vakantiehuizen op maar liefst 900 meter van het strand. Dit betekent dat ons park ideaal is voor een vakantie aan zee in Nederland.

Wat kan ik doen tijdens mijn vakantie aan de Noordzeekust?

Tijdens jouw vakantie aan de Noordzeekust hoef je niet stil te zitten. Welk seizoen je ook bij ons op vakantie bent er is altijd wat te doen. In de herfst kan je bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien op het strand en in de zomer kan je heerlijk zonnen aan de kust. Het kan allemaal vanaf vakantiepark De Klepperstee.

Waar huur ik een bijzonder huisje aan de Noordzeekust?

Voor een bijzonder huisje aan de Noordzeekust ben je bij De Klepperstee aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk duurzame Wikkelhouses en houten huisjes. Het bijzondere hieraan is dat ze geheel duurzaam gebouwd zijn. Zo is je vakantie aan de Nederlandse kust niet alleen goed voor jou maar ook voor de natuur!