• Kampeerplaatsen & vakantiehuizen
  • Op loopafstand van het strand
  • In Ouddorp, Zuid-Holland

Last minute camping aan zee in Nederland

Heb je voor een last minute vakantie aan zee al eens gedacht aan Zuid-Holland? De kampeerplaatsen en vakantiehuizen in Ouddorp op vakantiepark De Klepperstee zijn een heerlijke plek voor een last minute vakantie aan zee in Nederland. Onze last minute camping ligt op loopafstand van de zee en het strand, slechts 900 meter! Onze ligging heeft nog een groot voordeel, je kunt eenvoudig genieten van een last minute vakantie in Zuid-Holland én nabij Zeeland. Genoeg leuke plekken om te ontdekken vanaf onze last minute camping in Nederland.

Bekijk onze vakantiehuizen
 

Jouw last minute vakantiehuis in Nederland

Eigenlijk zou iedereen eens moeten overnachten in een last minute vakantiehuisje aan zee. Uitwaaien tijdens een wandeling, de zonsondergang bekijken en optimaal ontspannen bij een strandpaviljoen. Zeker weten dat je hier volledig tot rust komt. Bij ons kun je een last minute vakantiehuis in Nederland huren voor maximaal 6 personen. Deze woningen zijn grotendeels op duurzame wijze gebouwd en zijn allen ingericht met moderne voorzieningen.

Bekijk onze kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen aan zee
Genieten aan zee

 

Jouw last minute kampeerplek aan zee

Gaat jouw voorkeur uit naar een last minute camping aan zee in Nederland? Dan kun je bij De Klepperstee terecht op onze standaard-, comfort- of camperplaatsen. Je hebt de beschikking over 4 tot 10 ampère stroomvoorziening, de comfortplaatsen over een aan- en afvoer van water en ook zijn honden welkom om samen met jou last minute te kamperen aan zee. 

Impressie van onze last minute camping aan zee in Nederland

 

Ontspan en beleef aan zee!

Verblijf je op een kampeerplaats of in een van onze last minute vakantiehuisjes aan zee in Nederland? Dan kun je uiteraard gebruik maken van de parkfaciliteiten. Plons in de natuurlijke zwemvijver waar je ook gebruik kunt maken van de barrelsauna. Kom spelen in een van onze buitenspeeltuintjes of in de grote binnenspeeltuin waar ook ons restaurant Bistro Skål te vinden is. 

Je kiest natuurlijk niet voor niets voor een last minute camping aan zee. Het strand en de zee liggen op loopafstand van ons park. Een heerlijke plek om te genieten van het zonnetje en zeebriesje. Tijdens een last minute vakantie in Zuid-Holland kun je ook uitstekend een dagje winkelen in Rotterdam of een van de gezellige dorpjes op Goeree-Overflakkee bezoeken. Via de populaire watersportlocatie De Brouwersdam bereik je eenvoudig Zeeland. Zo geniet je ook van een last minute vakantie bij Zeeland, een heerlijke plek voor een wandel- of fietstocht. Voor alle leeftijden valt er genoeg te beleven in de omgeving van onze last minute camping in Nederland aan zee!

 
Boek jouw last minute vakantie aan zee
 
Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid
 
8,5

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,5.