Het water is altijd dichtbij

Het water is altijd dichtbij

De Noordzee op loopafstand, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer binnen handbereik. Zwemmen, (kite/golf)surfen, duiken, vissen, zeilen, blokarten of powerkiten. Het kan allemaal in de directe omgeving van Vakantiepark De Klepperstee. 

Strand en wateractiviteiten

Met Natural High op Ouddorp Duin en Brouwersdam en het Zeil- en Surfcentrum aan de oevers van het Grevelingenmeer vind je twee toporganisaties op het gebied van strand- en wateractiviteiten. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod.

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.