De Klepperstee

Zilvermeeuw 62

 

Omschrijving

Op deelgebied de Zilvermeeuw staat deze cabin te koop. De cabin is gebouwd in 2019, deze moderne cabin biedt een unieke blend van stijl en duurzaamheid, omringd door de pracht van duinen en stranden. Ontdek een onvergetelijke natuurlijke vakantie-ervaring te midden van trendy, ecologische accommodaties.

Deze duurzame vrijstaande cabin voorzien van een groendak straalt modern comfort uit met Siberisch lariks gevelbekleding, hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. Deze cabin biedt een stijlvolle woonkamer met open keuken, een badkamer en twee ruime slaapkamers. Een slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, in de tweede slaapkamer staat een groot stapelbed. Beide slaapkamers hebben inbouwkasten met schuifdeuren. In de badkamer pronkt een luxe inloopdouche en wastafelmeubel, er is een apart toilet in de hal.

De dubbele openslaande deuren brengen buiten naar binnen. De groene tuin met royaal vlonderterras en ruime luifel nodigt uit tot ontspanning. De zeer ruime vrijstaande berging en parkeergelegenheid dichtbij maken dit tot een compleet plaatje. De cabin wordt inclusief inventaris (zie inventarislijst) aangeboden, zodat u direct kunt genieten.

Op het vakantiepark kunt u ontspannen bij de prachtige zwemvijver en genieten van alle gemakken die de Klepperstee te bieden heeft. Het vakantiepark is het hele jaar geopend en toegankelijk.

Het kavel betreft huurgrond, de huurkosten zijn ca. € 3.600 per jaar. Daarnaast betaalt u jaarlijks ca. € 1.200 aan parkkosten (incl. BTW). Dit zijn kosten die verband houden met het verlenen van service, zoals bijvoorbeeld beveiliging, bewaking, de afvoer van huisvuil, het onderhoud van groenvoorzieningen en wegen. Verhuren is toegestaan, maximaal 50 dagen per jaar en exclusief via de Klepperstee. Bij aanschaf van de cabin betaalt u geen notariskosten en overdrachtsbelasting.

Dit is uw kans om deze hippe cabin vrijblijvend te bezichtigen!

Verkoop én bezichtigingen lopen via de makelaar.
Neem direct contact op met Bezuijen Bemiddeling en maak uw vakantiedromen waar.

 

Kenmerken

StatusVerkocht onder voorbehoud
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte54m2
Oppervlakte perceel349m2
Huisnummer op park62
Energielabel
 

Vraagprijs

€ 210.000,-
 

Plattegrond