Jouw eigen plek

Jouw eigen plek

Wij geloven in duurzame en natuurlijke accommodaties. Wij noemen dat een cabin. Deze vakantiecabins, in een natuurlijk gebied, vormen de basis voor de toekomst van de nieuwe Klepperstee. 


Natuurlijk & duurzaam

Je herkent een cabin aan een natuurlijke uitstraling, gebouwd met robuuste materialen. Voor de vorm, het materiaalgebruik en de detaillering van de cabins hebben wij enkele richtlijnen opgesteld. Die bespreken wij graag met jou als toekomstige eigenaar!

 

- Vakantiepark De Klepperstee | stijlboek 2020 

Avilla
Avilla

De visie van Avilla is het “realiseren van gezonde woningen voor het leven” want we brengen de meeste tijd binnenshuis door en vinden dat gezond wonen de standaard moet zijn.

088-5254000 website

Ter inspiratie

De unieke natuur die ons omringt, krijgt de ruimte en maken we goed zichtbaar. Een afwisselend buitengebied met hoogteverschillen, wilde begroeiing en open ruimtes waar de cabins prima bij passen. Ter inspiratie staan op het park verschillende voorbeelden van cabins

En nog veel leuker: deze cabins zijn ook te huur. 

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.