Natuurlijke vakantiebeleving

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare. De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark - en in het bijzonder op de jaarplaatsen - is het tijd voor een nieuwe accommodatie. Wij geloven in duurzame en natuurlijke accommodaties. Deze verplaatsbare accommodaties in een natuurlijk(er) gebied vormen de basis voor de toekomst van Vakantiepark De Klepperstee.

 
 

Het landschap vormt de basis van het park: de accommodaties zijn hier als het ware ‘te gast’ en vormen vooral een aanvulling op het landschap. Nieuwe accommodaties zijn vernieuwend en onderscheidend. Het zijn eigenlijk kleine woningen, gebouwd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, vergelijkbaar met de Tiny House-beweging. Wij introduceren hiervoor een nieuwe naam in de recreatiesector: de cabin.

De afgelopen tijd hebben o.a. deze bedrijven een cabin geplaatst: Avilla, Wikkelhouse, Lancet living en Hanse Staalbouw. Voel je vrij in het zoeken van de partner die samen met jou – binnen onze stijlregels – een cabin kan realiseren.

 
 

Iedereen heeft andere wensen. Daarom is het ook juist goed mogelijk dat er verschillende cabins op het park komen te staan. Om de samenhang te bewaren zijn er wel stijlregels voor de grootte en vorm, het materiaalgebruik en de detaillering van deze nieuwe accommodaties. We bespreken deze stijlregels graag met jou in een persoonlijk gesprek

 

Beschikbare kavels

 
Goed om alvast te weten:
  • ​De aangeboden kavels vallen in tariefgroep C (250-299 m2) en D (300-349m2). De kosten hiervoor zijn in 2020 resp. €3946 en €4.151 per jaar
  • Dit tarief is inclusief de kavelhuur + de jaarlijkse parkkosten en exclusief energie, toeristenbelasting en een eenmalige borgsom van € 750.
  • Voor de ontwikkeling van de nieuwe kavel en het aanbrengen van alle nieuwe infrastructuur hanteren wij een eenmalig starttarief van € 1.500.
  • Laat je vooraf informeren over onze toekomstplannen. 
 

Interesse? Neem contact op!