Natuurlijke vakantiebeleving

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare. De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark - en in het bijzonder op de jaarplaatsen - is het tijd voor een nieuwe accommodatie. Wij geloven in duurzame en natuurlijke accommodaties. Deze verplaatsbare accommodaties in een natuurlijk(er) gebied vormen de basis voor de toekomst van Vakantiepark De Klepperstee.

 
 

Aanbod cabins

2 Objecten
 

Beschikbare kavels

In de winter van 2020/2021 komen nieuwe kavels beschikbaar. Voor het plaatsen van accommodaties werken wij samen met een aantal geselecteerde leveranciers. 

 
Goed om alvast te weten:
  • ​De aangeboden kavels vallen in tariefgroep C (250-299 m2) en D (300-349m2). De kosten hiervoor zijn in 2020 resp. €3946 en €4.151 per jaar
  • Dit tarief is inclusief de kavelhuur + de jaarlijkse parkkosten en exclusief energie, toeristenbelasting en een eenmalige borgsom van € 750.