De Klepperstee

Zilvermeeuw 4 | Avilla

 

Omschrijving

Op deelgebied de Zilvermeeuw staat deze L-vormige cabin te koop. De cabin is gebouwd in 2020 door Avilla -for life -

Binnen
De lichte, gezellige woonkamer is voorzien van een heerlijke hoekbank en twee lekkere loungestoelen. De grote raampartijen zorgen ervoor dat je binnen, buiten leeft. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, kleine vaatwasser en een combi-oven. Daarnaast is er genoeg opbergruimte. De ovale tafel biedt genoeg plek om gezellig te eten, of om aan te werken. Er is een smart-tv van Philips met chromecast aanwezig en een modem voor gratis Wifi.

Koelen en verwarmen
Er zijn 3 elektrische verwarmingselementen. 1 In de badkamer en 2 in de leefruimte, de witte unit in de leefruimte is een airco/verwarming (lucht/luchtsysteem)  en de zwarte is een extra elektrische verwarming voor de winter...Beide verwarmingselementen - in de leefruimte- kunnen via een app vanop afstand bediend worden. (handig in zowel koude als warme periodes van het jaar. Warm water wordt voorzien dmv een warmtepomp boiler lucht/ water van 260 liter. Deze bevindt zich in de aparte opbergruimte.

Slapen en badkamer
Er zijn twee slaapkamers met opberglades onder de dubbele bedden, een badkamer met een ruime douche en ruime wasbak met lades en er is een apart toilet. De hoekbank in de leefruimte kan omgevormd worden tot extra slaapbank voor 2.

Buiten
Via de ruime vlonder stap je zo de groene tuin in. De tuin biedt verschillende mogelijkheden om te genieten van de rust en ruimte. Er is een picknicktafel en een tuinset met 2 lig/loungebanken en 2 strandstoelen. Voor de zon is er een schaduwzeil boven de vlonder voorzien.

Het kavel betreft huurgrond, de huurkosten zijn ca. € 3.700 per jaar. Daarnaast betaal je jaarlijks ca. € 1.200 aan parkkosten (incl. BTW). Dit zijn kosten die verband houden met het verlenen van service, zoals bijvoorbeeld beveiliging, bewaking, de afvoer van huisvuil, het onderhoud van groenvoorzieningen en wegen. Verhuren is toegestaan, maximaal 50 dagen per jaar en exclusief via de Klepperstee. Bij aanschaf van de cabin betaal je geen notariskosten en overdrachtsbelasting.

All-in!
De hele inboedel is in principe inclusief. Van het bestek tot de lakens... Zo heb je een cabin waar je ondmiddellijk vakantie kunt vieren!

Goed om te weten: De Zilvermeeuw wordt in de winter van 2024/2025 verkaveld. Maar deze kavel is reeds in orde voor de toekomst. Voor meer informatie zie de toekomstpagina.  
Er zijn geen notariskosten of overdrachtsbelasting aan deze verkoop verbonden. 

Interesse? Neem dan gauw contact op met de eigenaar via philipenannelies@telenet.be

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4 + 2
Bouwjaar2020
Woonoppervlakte58m2
Oppervlakte perceel388m2
Huisnummer op park4
 

Vraagprijs

Vakantiewoning€ 234.000,-
 

Plattegrond