De Klepperstee

Zeevalk 19

 

Omschrijving

Op een geweldig mooie plek van ruim 200 m2 gelegen aan een Ouddorpse schurveling staat deze mooie, goed onderhouden, accommodatie te koop.  

De caravan, gelegen in het deelgebied de Zeevalk, is voorzien van twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één ruime kamer met twee losse bedden. De woonkamer bestaat uit een zithoek en een keuken met een eettafel voor 4 personen. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis. De badkamer is voorzien van een wastafel en een ruime douche. Het toilet is in een aparte ruimte. De tuin heeft een goed onderhouden tuinhuisje en een mooi groot gazon. In de ruime zonnige tuin staat een prieel die het geheel compleet maakt. Inventaris en tuinmeubelen kunnen in overleg overgenomen worden. Het stageld voor 2023 is reeds betaald en bij de prijs inbegrepen. De accommodatie is direct beschikbaar omdat de eigenaren gaan verhuizen naar een andere caravan op de camping. 

Heb je interessee Neem dan contact op met de eigenaar Hanskromdijk@hotmail.com 

Let op, volgens de verkavelplannen zal de stacaravan eind 2027 moeten worden verwijderd. Voor meer informatie zie onze toekomstpagina. Wijzigingen onder voorbehoud.

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4-6
Bouwjaar2010
Woonoppervlakte36m2
Oppervlakte perceel260m2
Huisnummer op park19
Energielabel
 

Vraagprijs

€ 34.500,-
 

Plattegrond