De Klepperstee

Zeevalk 17

 

Omschrijving

Zeer goed onderhouden chalet (2010). Rustig gelegen op een zeer gunstig en zonnig gelegen perceel van 164m2, met veel privacy in een doodlopend straatje. Uw auto kan op het eigen perceel worden geparkeerd. Naast het chalet is een tuinhuisje aanwezig (ca. 2,5 x 2,5 m.), voorzien van elektriciteit, met o.m. tuingereedschap, stellingen en een extra koelkastje. Het terras is voorzien van een tuinpaviljoen (ca. 3 x 3 m.) waardoor ook heerlijk in de schaduw vertoefd kan worden op de aanwezige tuinmeubels. (Hartman stoelen 2021)

Het chalet (8,57 x 3,77 m.) is voorzien van twee slaapkamers.
Eén slaapkamer is voorzien van een 2-persoons Swiss Sense boxspring (2020) en de andere slaapkamer heeft twee stapelbedden met matras van 80 x 200 cm.

De badkamer is voorzien van een ruime douche, toilet, wastafel met onderkastje en een spiegel met verlichting.

Het chalet is voorzien van dubbele beglazing en samen met een sfeervolle, 3-zijdige gaskachel met houtvuureffect, kan het chalet ook goed gebruikt worden in de wintermaanden.

De lichte woonkamer met openslaande deuren, is ingericht met het meubilair zoals afgebeeld, w.o. een tot ca. 1.70 m. uitschuifbare tafel.
De witte keuken met boven- en onderkasten en twee lades, is voorzien van een koelkast met vriesvak, een vier-pits gasfornuis, een geiser, waterkoker, Senseo koffieapparaat, pannen, servies, bestek e.d.

Alle openslaande ramen zijn voorzien van horren. Voor het keukenraam én de tuindeuren zijn buitenscreens aanwezig.

Meubels en het grootste deel van de uitrusting (excl. TV en poster) én de kosten van de jaarplaats, incl. parkkosten en toeristenbelasting en btw t/m 31 december 2023, is bij de prijs inbegrepen.

Het chalet is per direct beschikbaar. 

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de eigenaar, mobiel bereikbaar op 06-42122518 of via: h.vancampenhout@planet.nl

Let op: volgens de verkavelplannen zal het chalet eind 2027  moeten worden verwijderd. Voor meer informatie: zie de toekomstpagina op de website van De Klepperstee.
Wijzigingen onder voorbehoud.

 


 

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2010
Woonoppervlakte32m2
Oppervlakte perceel164m2
Huisnummer op park17
 

Vraagprijs

€ 29.500,-
 

Plattegrond