De Klepperstee

Albatros 17

 

Omschrijving

Per direct staat deze zeer degelijk gebouwde Caravan/Chalet uit 2007 te koop, gesitueerd op een vernieuwde royale kavel van 335m2 in deelgebied Albatros. 
Het chalet bestaat uit een knusse woonkamer, keuken voorzien van gasfornuis, een koel-vriescombinatie en magnetron/hetelucht oven. Daarnaast vind je er twee slaapkamers en een badkamer met toilet, badmeubel en douche. Tevens is er een zeer royale, lichte serre aanbouw met voorpui welke geheel geopend kan worden (bouwjaar 2014). Het chalet heeft goed geïsoleerde ramen en deuren van Meranti en is voorzien van dubbel glas. In 2022 is een nieuwe HR CV installatie geplaatst. Daarnaast is het gehele interieur vernieuwd qua styling.

In 2016 is een ruim tuinhuis gebouwd in stijl van het geheel en tevens voorzien van dubbel glas en dubbele openslaande deuren naar de tuin. Het geheel is gemaakt van onderhoudsarm materiaal en verkeerd in goede staat. 

Het bouwjaar van dit chalet is 2007 en mag in de basis op het park blijven totdat deze de leeftijd van 25 jaar heeft bereikt. Deze richtlijnen zijn in zijn algemeenheid gericht op de kwaliteitsverbetering van de accommodaties op De Klepperstee. De jaarlijkse overeenkomst en Algemene Voorwaarden die wij met een eigenaar hebben, zijn echter altijd leidend.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de eigenaar via derk@valstarbeheer.nl of 0618249383. Neem tevens een kijkje op onze toekomstpagina www.klepperstee.nl/toekomst om alle ontwikkelingen van De Klepperstee te volgen. 

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2007
Woonoppervlakte49m2
Oppervlakte perceel335m2
Huisnummer op park17
 

Vraagprijs

€ 39.000,-
 

Plattegrond