De Klepperstee
Wikkelhouse Bear

Boek een Wikkelhouse Bear

  • 25m2 gezelligheid
  • Op 900 meter van zee
  • Het leukste vakantiehuisje

Waarom groot als het ook klein kan?

Vanaf het voorjaar van 2021 presenteren Vakantiepark De Klepperstee en Wikkelhouse een bijzondere vakantiebeleving: Bear. Tuurlijk. Groot is fijn. Maar klein is eigenlijk veel gezelliger. Wikkelhouse Bear is een duurzaam en compact vakantiehuisje van 25 m2. Lekker ruim met z’n tweeën, of met maximaal vijf gezellig op elkaar. Je doet alles in één ruimte, net als in een caravan. Eten, slapen, koken, lezen, klaverjassen, gitaar spelen, diepe gesprekken voeren of gewoon voor je uit staren. Er is geen tv, dus kijk lekker naar elkaar. Veel leuker! 

De mensen van Wikkelhouse hebben het vakantiehuisje superslim ingericht. In de nok zit een tweepersoons hoogslaper. De bank eronder klap je uit tot nog een tweepersoonsbed, dat net zo lekker slaapt. En er is een comfortabele (slaap)bank voor jonge gast nummer vijf. Je hebt een compacte keuken met koelkast en koffiezetapparaat en een badkamer met toilet en douche. Op de veranda zit je overdag in de schaduw, kijk je ’s avonds naar de sterren en zit je droog als het regent. Wat wil je nog meer?

Vanaf
€ 263
2 nachten
2 personen

Wikkelhouse Bear

Nederland, Zuid-Holland, Ouddorp
51Sommige
  • Created by Wikkelhouse
  • Outdoor-oven

Op Vakantiepark De Klepperstee staan tien Wikkelhouse Bears. Deze kun je het hele jaar door boeken. Voor een relaxed weekend of meteen een hele week. Kies voor een plek midden op het park, of een rustiger plek verderop

Vakantie aan de kust

Op De Klepperstee zijn bijzondere voorzieningen te vinden, zoals de natuurlijke zwemvijver en sfeervolle bistro met binnenspeeltuin. Kilometers aan strand liggen er op u te wachten in Ouddorp aan Zee, om precies te zijn 17 kilometer. 

Uitgebreid luieren in je ligstoel. De zon in de zee zien zakken. Of je uitleven op het perfecte zandkasteel. Wat voor strandliefhebber je ook bent, vanuit je Wikkelhouse Bear fiets je er in een paar minuten naartoe. Perfect voor strandliggers en -wandelaars. En bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer kun je ook uitstekend (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen en powerkiten.

Designed by Wikkelhouse

Vanuit Amsterdam verovert Wikkelhouse de wereld. Deze sterke huisjes laten zien wat er mogelijk is als je alleen natuurlijke materialen gebruikt. De basis is van hout, de isolatie van vlas. Elk Wikkelhouse wordt gewikkeld in karton, wat het superstevig maakt. En zelfs de lijm is natuurlijk. Naast het ‘grote’ Wikkelhouse is er nu ook de compacte Wikkelhouse Bear. Alle huisjes zijn ingericht met meubels van Fiction Factory, de bedenkers en makers van Wikkelhouse. 

Loved by Klepperstee

Wij geloven in een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nóg meer de ruimte en maken we nóg beter zichtbaar. Het park ligt net achter de duinen. Zwemmen doe je in de zwemvijver. En in de gezellige bistro staat er altijd wat lekkers voor je klaar. Bij Klepperstee slaap je in je eigen tent of caravan, een vakantiehuisje – of in een Wikkelhouse. Er staan twee Wikkelhouses en maar liefst tien Wikkelhouse Bears!