De Klepperstee is van één klein kampeerveld inmiddels uitgegroeid tot een grote recreatieonderneming , waar dertig vaste medewerkers en een groep van vijftig oproep- en vakantiekrachten werken aan het verbeteren en vernieuwen van het bedrijf, aanbod en service. Dat doen we door verse broodjes te bakken, het park netjes te onderhouden, kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven en écht iedereen met een glimlach te woord te staan!

Dat kan alleen met een enthousiast en hardwerkend team. Samen zetten we er de schouders onder, maar natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid, tijdens en ná het werk. Wij zijn altijd, jaarrond, op zoek naar nieuwe toppers die het vaste team komen versterken binnen de afdelingen horeca, recreatie, receptie en/of technische dienst.

 

Bekijk onze mogelijkheden:  

Recreatie / Receptie

klik hier voor meer informatie

Je kunt niet dichterbij onze gasten staan. Bij recreatie draait alles om hem of haar. Jong of oud. Je gaat samen met het team voor die onvergetelijke vakantie. Door te spelen, te dansen, veel te lachen en het oganiseren van een leuke activiteien  

De grote lijnen worden uitgezet door twee ervaren recreatieleidsters, maar ze stimuleren graag jouw eigen initiatief en creativiteit. De werktijden zijn erg flexibel, maar altijd in goed overleg. 

Voor vakanties en weekenden zijn wij op zoek naar nieuwe vakantiemedewerkers vanaf 16 jaar.

 

Technische Dienst

Klik hier voor meer informatie

Met ruim 40 hectare aan grond en tientallen accommodaties hoef je bij onze technische dienst geen dag te vervelen. Je werkt in ochtend- of avonddienst, alles in goed overleg. Een keertje goed uitslapen kan ook :-) 

Je helpt graag onze gasten met het verhelpen van een storing, je vindt het leuk om 'in het groen te werken' en draait je niet om voor wat schoonmaakwerk. Je staat er nooit alleen voor, want er is altijd een collega in de buurt of je gaat samen op pad. 

Voor vakanties en weekenden zijn wij op zoek naar nieuwe vakantiemedewerkers vanaf 16 jaar.

 

Horeca

Klik hier voor meer informatie

Bistro Skål (dat spreek je uit als Skol) is dé plek waar onze gasten en bezoekers het liefst zijn. Het is een unieke plek, niet in de laatste plaats door de bijzondere binnenspeeltuin en het grote terras met uitzicht op de zwemvijver. 

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de gasten aan niets ontbreekt! Van 's morgensvroeg tot 's avonds laat bruist de bistro. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van broodjesbakker tot terrasrunner, van frietbakker tot keukenhulp.  

Voor vakanties en weekenden zijn wij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers vanaf 15 jaar.

 
 

Wat bieden wij?

 
  • Prima salaris.
  • Bedrijfskleding en maaltijden. 
  • Personeelsfeest in winter en vele leuke kortingsacties. 
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer. 
  • Volop mogelijkheden om ook buiten schoolvakanties wat bij te verdienen. Lekker als als je ook doordeweeks een dag vrij hebt van school/studie. 
 

Interesse!? We kijken graag samen in een persoonlijk gesprek of we écht bij elkaar passen. Jij bij ons én wij bij jou. Stuur een mail naar vacature@klepperstee.com of stuur een berichtje via WhatsApp naar Wilbert: 06-22145401.

 
 
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld