De Klepperstee

Torenvalk 113 | HomeBase

 

Omschrijving

Dit gloednieuwe model is speciaal ontworpen voor Vakantiepark de Klepperstee. De Dubbele Lodge wordt naar verwachting eind januari geplaatst op het deelgebied Torenvalk en is nu al te koop! De cabin wordt momenteel gebouwd, is volledig geïsoleerd, en onderscheidt zich door zijn hoge plafond en rustige architectonische uitstraling.

Het model beschikt over een ruime open keuken en woonkamer, en is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer. De grote ramen en openslaande deuren zijn de schakel tussen binnen en buiten, en via het knik raam kijk je 's avonds naar de sterren en de maan. Er is in het ontwerp over elk detail nagedacht met als insteek een vakantiewoning die rust en ruimte creëert.

Tijdens het koken kun je wegdromen door de grote raampartij in de keuken. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel, en er is aparte bergruimte voor wasmachine en droger.

Spreekt dit model je aan? Neem dan contact op met de makelaar van firma Homebase (Hameeteman Makelaardij) op  +31639407925. Je kunt bieden vanaf €210.000,- (incl BTW). De afwerking is met vurenhout. Mocht je nog andere wensen hebben is dit nog bespreekbaar tijdens het bouwproces. 

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte55m2
Oppervlakte perceel353m2
Energielabel
 

Vraagprijs

€ 210.000,-
 

Plattegrond