Genieten van het strand van Ouddorp 

1. Strandpaviljoen Paal 10 

Strandpaviljoen Paal 10  is een ideaal strandpaviljoen om met je gezin naar toe te gaan. Wil jij lekker ontspannen op het terras en de kinderen de vrijheid geven om lekker te spelen? Dan is Paal 10 de ideale strandtent hiervoor. Terwijl jij lekker op het terras aan het genieten bent van een drankje kunnen de kinderen hun energie kwijt op één van de speeltoestellen. Paal 10 bevindt zich in Ouddorp net achter de duinen op het Westerduinpad en heeft een ruim terras, binnen locatie en is jaarrond geopend.   

Geitenboerderij De Mekkerstee

2. Strandpaviljoen 't Gorsje 

Strandpaviljoen ’t Gorsje is de eerste Strandpaviljoen gelegen aan de Brouwersdam. ’t Gorsje is één van de klassieke strandpaviljoens in Ouddorp waar je echt het gevoel krijgt dat je op strandvakantie bent. Deze strandpaviljoen ligt dicht bij het water en heeft een groot team dat voor jou klaar staat om je te bedienen. Ben jij een echte BBQ liefhebber? Dan moet je zeker eens een BBQ avond bij Strandpaviljoen ’t Gorsje meemaken. Deze staat bekend om goed eten en een gezellige sfeer.  

3. Strandpaviljoen Natural High 

Strandpaviljoen Natural High is één van de sfeervolste in Ouddorp aan Zee en de Brouwersdam. Dit strandpaviljoen heeft een uitgestrekt terras met verschillende lounge hoekjes waar je kunt genieten van een hapje & drankje met lounge muziek op de achtergrond. Ook voor het ultieme surfgevoel ben je hier op de juiste plek. Natural High heeft namelijk ook een kite surf school en evenementenbureau dat verschillende strand en wateractiviteiten organiseert voor jong & oud. 

Spelen in Klepperstee

4. Strandpaviljoen Brouw

Wil jij tot rust komen bij een Strandpaviljoen waarbij natuurelementen de boventoon voeren en je lekker kunt genieten van streekproducten? Bij Strandpaviljoen Brouw kan dit op een ruim terras of in de sfeervolle binnenplaats. Brouw is het tweede Strandpaviljoen aan de Brouwersdam. Naast ontspanning kun je ook aan leuke activiteiten deelnemen. Op een steenworp afstand van Strandpaviljoen Brouw vind je Beware Beach. Dit evenementenbureau organiseert leuke strand en wateractiviteiten voor jong & oud.   

5. Strandclub Zee

Heb je ooit weleens op een terras willen zitten dat in de zee staat? Dan moet je bij Strandclub Zee zijn! Dit Strandpaviljoen aan de Brouwersdam is het jongste en meest bijzondere van allemaal. Wanneer het vloed wordt staat deze Strandpaviljoen daadwerkelijk in de zee. Vanaf het uitgestrekte terras kun je hier volop genieten van al het lekkere eten terwijl er om je heen overal kit surfers in de lucht hangen!

Meer tips?!

Bij de receptie kun je altijd terecht voor meer informatie over deze strandpaviljoens en alle andere fijne plekje op het strand van Ouddorp.