De Klepperstee

Strand van Ouddorp het mooiste van Nederland

Voor de meeste zonuren van Nederland en een ontspannen strandvakantie komt u naar Ouddorp aan Zee! Vakantiepark de Klepperstee is gelegen op nog geen kilometer afstand van het prachtige Noordzeestrand waar u zeker een bezoek aan wilt afleggen tijdens uw vakantie. Het strand van Ouddorp aan Zee is namelijk één van de schoonste en mooiste stranden van Nederland en is uitgerust met prachtige strandpaviljoens. Na een frisse duik in de zee zoekt u een plekje op het terras, spreid u de handdoek neer of speelt u een ontspannen spel op het uitgestrekte strand.

1. Ouddorp Strand

Het strand van Ouddorp aan Zee is enorm uitgestrekt en is bijna 18 kilometer lang! De stranden zijn breed, lang en erg schoon. De duinlandschappen om het strand heen maken het erg mooi en uitnodigend om doorheen te fietsen, wandelen en uit te waaien. Ook voor de watersportliefhebber is het strand van Ouddorp aan Zee een hotspot. Surfen in Ouddorp kan en gebeurt hier het hele jaar door. Wil jij ook leren surfen? Dat kan bij één van de surfscholen uit de omgeving.   

Strand van Ouddorp

2. De Vuurtoren

In de verte zie je deze bijzondere verschijning al staan op het strand en vanaf ons Vakantiepark kunt u elke avond haar licht zien schijnen! De 56 meter hoge vuurtoren is één van de eyecatchers van Goeree-Overflakkee en is nog steeds functioneel. Tijdens uw strandvakantie in Ouddorp aan Zee kunt u de vuurtoren bezoeken en prachtige plaatjes schieten van buitenaf. Voor publiek is de vuurtoren helaas niet geopend, maar het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen! 

Vuurtoren van Ouddorp

3. Brouwersdam

Op de grens van Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland kunt u de Brouwersdam vinden. Voor een geheel andere beleving tijdens uw strandvakantie bent u hier op de goede plek.  Aan de ene kant het Grevelingenmeer en aan de andere kant de Noordzee. De Brouwersdam heeft ook een uitgestrekt strand van 6,5 kilometer en is een toplocatie voor wateractiviteiten. Zeilen, surfen, suppen het kan allemaal. Wilt u toch liever ontspanning? Ga dan zeehondjes spotten bij de Brouwerssluis en wie weet kijken ze u wel aan. Zingen aan zee bij Concert at Sea tijdens uw strandvakantie bij zonsondergang kan natuurlijk ook. De ultieme beleving van zon, zee, strand en entertainment tijdens dit jaarlijks terugkerend festival. 

Brouwersdam