Waar ligt Vakantiepark De Klepperstee

Waar ligt Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland op het eiland Goeree-Overflakkee. Ouddorp is één van de grootste dorpen op het eiland. In het deelgebied Ouddorp Duin, op loopafstand van het strand, tref je de belangrijkste recreatiebedrijven en voorzieningen aan. 

Adres- en contactgegevens

Vrijheidsweg 1
3253 LS Ouddorp
mail: info@klepperstee.com 
telefoon: 0187-681511

 

Gebruik je een navigatiesysteem? Controleer het ingevoerde adres extra goed: sommige navigatiesystemen sturen je naar een achteringang van het vakantiepark. 

 
Routebeschrijving
Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam
Rijd vanaf de A15 en N57 


Vanuit Breda 

Rijd vanaf de A16/A17/A59, N59 en N215

Vanuit Antwerpen 

Rijd vanaf de A12, A4, N257 en N215

N57, Oosterweg en Vrijheidsweg naar Ouddorp.  

0187 - 681 511 Via GoogleMaps

Openingstijden receptie

De receptie van Vakantiepark De Klepperstee is dagelijks geopend. Klik hier voor de actuele openingstijden van de receptie. 

 

 

 

 

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.