Welkom!

 

Ook buiten de openingstijden van de receptie is het mogelijk om in te checken. Je hebt hier vooraf contact met één van onze medewerkers op de receptie gehad. In de begeleidende mail heb je een lockernummer (1 tot en met 6) en unieke code (4-cijferig) gekregen. De sleutel voor jouw accommodatie hebben wij vanmiddag in de locker gestopt.

 

In de zogenoemde krantenkist, rechts van de ingang van de receptie tegenover de receptie, vind je nog een welkomsttasje met onder andere een plattegrond waarop is uitgetekend waar jouw accommodatie te vinden is. Je kunt ook jouw accommodatie terugzoeken op de online plattegrond. Op de plattegrond zie je ook de verschillende parkeerplaatsen op het park aangegeven. 

 
de lockers hangen naast de ingang van de bistro
 
late aankomst
elke locker heeft uniek code, via email verstuurd
 
late aankomst close
de kist naast de ingang van de receptie
 
Brievenkist
 
 

Goed op te weten: 

  • Onze slagbomen werken op kentekens, mits vooraf  geregistreerd. 
  • Per verhuuraccommodatie is één auto op het park toegestaan. 
  • Je kunt uiterlijk tot 23:00 uur het park oprijden. 
  • Parkeren op P1 en P2 is 24/7 mogelijk. Je kunt eventueel ook hier jouw tweede auto kwijt.   

Voor noodgevallen en calamiteiten is onze Technische Dienst 24/7 bereikbaar via telefoonnummer 06-506 376 84. Bij andere vragen of opmerkingen zien wij je graag morgenochtend vanaf 09:00 uur bij de receptie.

 

Een goede reis en een fijn verblijf! 

 

Contact

Een vraag of opmerking? Neem contact met ons op. Dit kan met behulp van ons contactformulier, door te mailen naar: info@klepperstee.com of bel naar +31187681511.

Klepperstee ParkApp

De parkapp van Klepperstee biedt allerlei handig informatie over een verblijf op en rond ons vakantiepark in Ouddorp aan Zee.