De Klepperstee

Koolmees 423 | Wikkelhouse

 

Omschrijving

Wil jij genieten van je eigen tweede onderkomen, aan zee? Dan is dit Wikkelhouse in het deelgebied Koolmees wellicht iets voor jou!

Uniek
Wikkelhouse is een uniek modulair concept voor een (vakantie)woning, creatieve ruimte of kantoor: Op maat gemaakt, eenvoudig te installeren en flexibel. Wikkelhouse is duurzaam geproduceerd en gemaakt van materialen die een minimale impact hebben op het milieu, en is drie keer milieuvriendelijker dan traditionele woningen.

Vezelkarton 
De basis van Wikkelhouse is vezelkarton. Meerdere lagen worden om een huisvormige mal gewikkeld en milieuvriendelijk verlijmd, waardoor een stevige en isolerende sandwichstructuur ontstaat. Door dit wikkelproces worden een warmte-isolatie en constructiemethode op een duurzame manier geïntegreerd. Het karton wordt waterdicht gemaakt met ademende folie en afgewerkt met houten bekledingsplaten en geglazuurde of ondoorzichtige gevels.

Basisconstructie
De basisconstructie van het huis bestaat uit 1,2 meter diepe in elkaar grijpende segmenten om de lengte van het huis te verlengen of te verkorten. Door het lage gewicht (500 kilo per segment) heeft Wikkelhouse geen fundering nodig. Hierdoor is het mogelijk om de woning op een willekeurige plek te plaatsen of de woning naar een andere locatie te verplaatsen. De segmenten kunnen meerdere keren worden hergebruikt en zijn 100% recyclebaar.

Goed om te weten
Het kavel betreft huurgrond, de huurkosten zijn op te vragen. Verhuren is beperkt mogelijk, maximaal 50 dagen per jaar en exclusief via Vakantiepark De Klepperstee. Plaatsing van de cabin is mogelijk vanaf januari 2025.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze cabin contact op met de leverancier via de website. Meer informatie over het park en het huren van deze kavel kun je krijgen door een mail te sturen naar cabins@klepperstee.com

Foto's zijn ter indicatie

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Bouwjaar2024
Oppervlakte perceel317m2
 

Vraagprijs

 

Plattegrond