De Klepperstee

Koolmees 410 | Cbin 3

 

Omschrijving

Wil jij in eigen land volop genieten van een prachtige, rustige plek aan zee, op een park dat 365 dagen per jaar geopend is? Dan is deze luxe ruime cabin in het deelgebied Koolmees wellicht iets voor jou!

Bijzonder en eigenzinnig
Het design is bijzonder en eigenzinnig en alles is erop gericht om buiten en binnen optimaal met elkaar te verbinden: een grote harmonicadeur naar het terras, 2 dakramen om naar de sterren te kijken en veel lichtinval door de grote raampartijen. Een ruime badkamer met regendouche. Liberté biedt de optie aan om te kiezen voor een grote slaapkamer met ligbad óf een extra kamer met slaapgelegenheid op de begane grond. Omdat deze cabin nog niet is gebouwd zijn beide opties nog te kiezen. Dit betekent een variant met 4 à 5 slaapplekken of eentje met 6 à 7. Waarbij je 1 van de vides ook als speelplek voor de kinderen kunt gebruiken. De keuken is helemaal compleet met inductiekookplaat, inbouwoven, vaatwasser en grote koelkast.  

Full electric
De cabin is full electric en wordt verwarmd middels een elektrische vloerverwarming. De cabin is zeer goed geïsoleerd en je kunt hier dus zwel in de zomer als in de winter heerlijk vertoeven. Kortom, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eigen uniek plekje aan de kust!

Deze luxe, ruime en duurzame cabin wordt volledig turn-key en compleet aangeboden. Dat betekent inclusief fundering, transport en plaatsen. Ook de grote buitenruimte mét berging is inclusief. De cabin wordt helemaal kant-en-klaar afgeleverd en je kan zelfs meedenken en adviseren bij de losse inrichting. Naast dit model bieden we ook nog  2 kleinere modellen aan, kijk voor meer informatie op de website www.cbin.nl. Mocht je een uniek persoonlijk ontwerp willen dan is maatwerk ook altijd mogelijk.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze cabin contact op met de leverancier,  Liberté Woodscapes via info@libertewoodscapes.nl 

Goed om te weten: 
Meer informatie over het park en het huren van deze kavel kun je krijgen door een mail te sturen naar cabins@klepperstee.com.  Het kavel betreft huurgrond, de huurkosten zijn op te vragen. Plaatsing van de cabin is vanaf januari 2024.

 

Kenmerken

StatusVerkocht
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4-7
Woonoppervlakte69m2
Oppervlakte perceel313m2
Huisnummer op park410
 

Vraagprijs

Vakantiewoning€ 210.000,-
 

Plattegrond