Lekker genieten (dat doen wij ook)

Lekker genieten (dat doen wij ook)

Het strand van Ouddorp is altijd een bezoekje waard. Natuurlijk op die warme augustusdag, maar ook op een stormachtige zaterdag in oktober. Wij lopen zelf graag het strand op bij één van de Ouddorpse strandpaviljoens om - nog geen honderd meter verder - in alle rust te genieten.

Ook genieten is...

De natuur op de Kop van Goeree is uniek maar ook bijzonder toegankelijk. Wandel bijvoorbeeld door de Kwade Hoek. In dit bijzondere gebied ontdek je langs de onverharde wandelpaden en vlonders volop vogels en zo’n 300 soorten planten, waaronder orchideeën.

De Kwade Hoek
De Kwade Hoek

Het relatief jonge natuurgebied De Kwade Hoek is in de 19e eeuw spontaan ontstaan dankzij de vele ingrijpen van de mens op het landschap. De aanleg van de Haringvlietdam in de jaren 70 heeft het vormingsproces extra versneld. Dagelijks is de kust van het natuurgebied, onder invloed van eb en vloed, nog steeds aan het groeien

035 - 655 99 11 Website Natuurmonumenten

Lekker eten

Wil je vis of vlees, uitzicht op zee of een gezellig terras om 'mensen te kijken'. In onze omgeving zijn verschillende goede en gezellige restaurants te vinden. Onze aanraders zijn Bij Marc, Strandpaviljoen Paal 10, Strandclub Zee, Bistro & Wijnbar ZUS en Visrestaurant Hameeteman. 

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.