Natuurlijk(er) kamperen bij Klepperstee |
voor iedereen!

 
seizoensplaatsen camping
 

In september 2022 zijn wij aan de slag gegaan met de vernieuwing van de camping (De Gelderse Roos) op de velden A, B, C en F.  Voorafgaand aan deze vernieuwingen is in het voorjaar van 2020 een volledig nieuw sanitairgebouw, midden op de camping, neergezet.

Met de vernieuwingen willen wij de kampeerplaatsen meer laten aansluiten bij de natuurlijke ontwikkelingen elders op de Klepperstee. Ook kunnen wij hiermee de wens voor het splitsen van toeristische kamperen en het seizoenskamperen realiseren. Ook willen wij de verkeersbewegingen op de camping verminderen.   

Het seizoenskamperen blijft mogelijk, maar concentreert zich vanaf 2023 op de velden D en E. In 2019 en 2020 is via enquetes en persoonlijke gesprekken een inventarisatie van onder de seizoenplaatshouders geweest. In de zomer van 2021 is iedereen geinformeerd over definitieve uitwerking en gevolgen van de plannen. Nieuwe seizoensplaatsen worden niet al enkele jaren niet meer uitgegeven. 

 
Onze richtlijnen en voorwaarden

De bestaande seizoensplaatsen

richtlijnen vanaf 2023

Voor alle seizoensplaatsen geldt:

 1. Jaarlijks zal er een schouw plaatsvinden waarbij er zowel naar de staat van de plaats als caravan gekeken wordt. Hierbij zal kritisch gekeken worden welke eventuele aanpassingen gedaan dienen te worden door de gast, om de kwaliteit van het kampeerterrein hoog te houden. 
 2. Het is niet de bedoeling om losse objecten bij/aan de caravan te plaatsen. Overkappingen, pergola’s, partytenten, vlaggenmasten, schotels, antennes, baden, trampoline’s, jacuzzi’s. etc passen niet in de natuurlijke uitstraling van het terrein. 
 3. Op velden D en E is parkeren van één voertuig bij accommodatie toegestaan. 
 4. Alle bomen, grensbeplanting en schurvelingen worden door ons onderhouden. Het is niet de bedoeling dat je zelf planten op het perceel of in de grensbeplating aanbrengt en het is niet toegestaan dat je zelf bomen of de grensbeplanting snoeit. 
 5. Belangrijk: Wil je iets veranderen? Leg je vraag of plan altijd voor bij één van onze medewerkers via cabins@klepperstee.com

Seizoenplaatsen Gelderse Roos

De volgende richtlijnen gelden voor alle seizoenplaatsen op de Gelderse Roos per 1 januari 2023, of per wanneer je eerder naar een nieuwe plaats verhuist.  Alle plaatsen en accommodaties dienen in een goede en representatieve staat te verkeren.
 
 • Veluwemaat
  • Deze kampeerplaatsen op de velden D of E hebben een groene inrichting en uiterlijk, waarop een stacaravan (veluwemaat) staat. 
  • Het is hier toegestaan een terras aan te leggen van maximaal 12m2 en een schuur te plaatsen van maximaal 6m2 en 2.20m hoog. 
 • Toercaravan
  • Een toercaravan op een seizoenplaats op de velden D of E is te gast in het landschap en heeft geen permanent karakter. Dat wil zeggen dat de caravan geplaatst wordt op het gras en de caravan en eventuele voortent ook te allen tijde makkelijk te verplaatsen is. Om die reden zijn schuren, terrassen, schuttingen en of andere aanbouwen niet toegestaan op deze plaatsen. Een opslagkist is wel toegestaan, zolang deze ook makkelijk verwijderd of verplaatst kan worden. 
  • Winterstalling behoort tot de mogelijkheden.

De eerste werkzaamheden op de camping zijn op maandag 5 september gestart. Vanaf 19 september is toeristisch kamperen (reserveringen) niet meer mogelijk. De velden D en E zijn tot 31 oktober geopend. Wel dien je in september en oktober rekening te houden met de gevolgen van werkzaamheden voor de bereikbaarheid van je plek en bijbehorende (geluids)overlast, met name op doordeweekse dagen. Op de website proberen wij je zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de planning van de aannemer.  

 
Overzicht werkzaamheden in 2022/2023
 
Bekijk hieronder de ontwerptekening voor de velden A, B en C. 
Nieuwe kampeervelden