Concert at Sea is hét evenement van de Brouwersdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een meerdaags muziekfestival aan de Noordzee. Dansen aan zee met een ondergaande zon, waan jij jezelf al in deze gedachte? Sinds de eerste editie is Vakantiepark De Klepperstee één van de officiele festivalcampings. Niet zo gek, met het festivalterrein op fietsafstand. Natuurlijk kun je ook de pendeldienst gebruiken: de bus stopt en vertrekt voor de hoofdingang van onze camping! 

Pendelbus

Goed nieuws: ook op donderdag zorgt Concert At SEA voor pendelbussen. Als je een kampeerarrangement via Concert At SEA hebt aangeschaft dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je arrangement. Er zijn tot 11 juni ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar.

 

Op het park 

Voor de plekken op onze festivalcamping is een CAS-arrangement (via organisatie van het festival) nodig. Het campingarrangement van Klepperstee is niet meer beschikbaar/uitverkocht. Jouw reservering bij één van onze verhuuraccommodaties of op het Drive-In Camperpark en Camperveld vallen niet onder het CAS-campingarrangement. De accommodaties en plekken zijn op basis van beschikbaarheid te boeken via onze website. 

Goed om te weten:

  • Voor alle reserveringen bij verhuuraccommodaties, het drive-in camperpark en op het camperveld van Klepperstee gelden onze reguliere in- en uitchecktijden.
  • Het (bij)plaatsen van tenten etc. bij onze accommodaties is niet toegestaan.
  • Op het Drive-In Camperpark en Camperveld is alleen tijdens Concert at SEA in combinatie met 1 camper 1 bijzettentje toegestaan. Maximaal 6 personen per plaats. 

Vakantiepark De Klepperstee bestaat - naast de camping en camperplekken - uit een bungalowpark en jaarplaatsen voor vaste gasten. Ook zij grijpen vaak dit weekend aan voor een bezoek aan Concert At Sea. Let daarbij wel op dat je zélf kaarten voor het festival hebt geregeld en (eventueel) kaarten voor de pendelbussen op donderdag, vrijdag en/of zaterdag besteld.

Nachtrust
Normaal gesproken houden wij op onze parken een nachtrust aan vanaf 23:00 uur. Tijdens het festival vragen wij onze gasten om bij terugkeer van het festival rekening te houden met de omgeving en mede-gasten.

Tips voor de camping 

Afgelopen winter is onze camping gerenoveerd met een volledig nieuwe indeling. Het aantal kampeerplekken in 2023 is ongeveer gelijk aan de afgelopen jaren. We hebben begin 2023 contact met je opgenomen over de plek, jouw kampeermiddel(en) en de samenstelling van jouw gezelschap. Door de nieuwe indeling kunnen we je niet altijd 'op dezelfde plek als vorig jaar' zetten. Maar je weet, we zorgen altijd voor een fijn verblijf!

In- uitcheck
De reguliere inchecktijd op de camping is vanaf 13:00 uur. In bijna alle gevallen is op vrijdagochtend een incheck vanaf 11:00 uur mogelijk. Bij aankomst op donderdag is dat soms afhankelijk van de reservering vóór jou. Normaal gesproken is uitchecken voor 11:00 uur. Op de zondag ná Concert at SEA vragen we je vriendelijk uiterlijk 13:00 uur de camping weer te verlaten. 

Stroom en water

Elke kampeerplaats is voorzien van 16A stroom. Om de stroom af te nemen heb je een CEE-stekker (male) nodig. Sommige kampeerplaatsen hebben een eigen watertappunt. In alle andere gevallen tap je water bij één van de algemene tappunten op de camping of bij één van de drie sanitairgebouwen. Het gebruik van sanitair is gratis, je hebt bijvoorbeeld geen douchemuntjes nodig. 

Geen WiFi
Vanaf dit jaar bieden wij op onze natuurlijke camping géén WiFi meer aan. Rondom het grote sanitairgebouw en in het centrumgebied - rondom de bistro - is wel gratis WiFi. 

Parkeren
Per kampeerplaats is één auto toegestaan. Je krijgt automatisch een bericht om jouw kenteken door te geven. We vragen je vriendelijk om na het laden en lossen van jouw spullen de auto te parkeren op de algemene parkeerplaats (P6) van de camping. Komen jullie met meer auto's? Dan kun je deze parkeren bij de receptie (P1) of aan de overkant van het park, net voorbij de rotonde (P2).

Bistro 

De bistro op Vakantiepark De Klepperstee heeft tijdens Concert at SEA aangepaste openingstijden (10:00 - 19:30 uur) en een speciale CAS-menukaart op donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Broodjesservice 
Naast de reguliere broodjesservice heeft de bistro op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend ook een CAS-ontbijtbox (takeaway) voor 8,- euro per persoon. In de ontbijtbox zitten o.a drie verschillende broodjes, fruit, een gekookt eitje, beleg etc. De boxen of broodjes zijn vanaf 08:15 uur af te halen. Bestellen kan alleen online, in de week van Concert at Sea zelf. 

 

Nog vragen!? 

Heb je nog vragen of opmerkingen over je CAS-verblijf? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0187-681511 of via mail: info@klepperstee.com.

 

Bereikbaarheid Goeree-Overflakkee

In 2023 is het eiland Goeree-Overflakkee via de oostzijde minder goed bereikbaar door wegwerkzaamheden.
 

Klepperstee ParkApp
Heb jij 'm al op jouw mobiel?

De parkapp van Klepperstee biedt allerlei handig informatie over een verblijf op en rond ons vakantiepark in Ouddorp aan Zee.