Concert at Sea is hét evenement van de Brouwersdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een meerdaags muziekfestival aan de Noordzee. Dansen aan zee met een ondergaande zon, waan jij jezelf al in deze gedachte? Sinds de eerste editie is Vakantiepark De Klepperstee één van de officiele festivalcampings. Niet zo gek, met het festivalterrein op fietsafstand. Natuurlijk kun je ook de pendeldienst gebruiken: de bus stopt voor de hoofdingang van onze camping! 

Voor de plekken op onze festivalcamping is een CAS-arrangement (via organisatie) nodig. Het arrangement is (indien nog beschikbaar) exclusief te reserveren via de website van Concert at SEA

Pendelbus
Recht voor de camping hebben wij een opstapplek voor de pendelbussen die je naar het festival brengen en ook weer terug. Bekijk hier de pendelbus dienstregeling in 2023.
Goed nieuws: ook op donderdag zorgt Concert At SEA voor pendelbussen. Als je een kampeerarrangement via Concert At SEA hebt gekocht dan zitten de pendelbusritten inbegrepen bij je ticket. Er zijn ook losse pendelbuskaarten verkrijgbaar. 

LET OP: Deze winter is onze camping gerenoveerd met een volledig nieuwe indeling. Het aantal kampeerplekken in 2023 is ongeveer gelijk aan de afgelopen jaren. We nemen in de eerste twee maanden van 2023 contact met je op over de plek, jouw kampeermiddel(en) en de samenstelling van jouw gezelschap. Door de nieuwe indeling kunnen we je niet altijd 'op dezelfde plek als vorig jaar' zetten. Maar je weet, we zorgen altijd voor een fijn verblijf!

 

Op het park 

De reserveringen bij één van onze verhuuraccommodaties of op het Drive-In Camperpark vallen niet onder het CAS-camping- arrangement en zijn op basis van beschikbaarheid te boeken via onze website. 

Let op:

  • Op reserveringen bij verhuuraccommodaties en drive-in camperpark en op het camperveld gelden onze reguliiere in- en uitchecktijden.
  • Het (bij)plaatsen van tenten etc. bij accommodaties is niet toegestaan of mogelijk.
  • Op het Drive-In Camperpark en Camperveld is (alleen) tijdens Concert at SEA in combinatie met 1 camper maximaal 1 bijzettentje toegestaan. Maximaal 6 personen per plaats. 

Vakantiepark De Klepperstee bestaat - naast de camping - uit een bungalowpark en plaatsen voor vaste gasten. Ook zij grijpen vaak dit weekend aan voor een bezoek aan Concert At Sea. Let daarbij wel op dat je zélf kaarten voor het festival hebt en (eventueel) kaarten voor de pendelbussen op vrijdag en zaterdag regelt. Wanneer je van extra luxe houdt adviseren we je vooral om te kijken naar de vakantiewoningen op Ridderstee Ouddorp Duin. 

Nachtrust
Normaal gesproken houden wij op onze parken een nachtrust aan vanaf 23:00 uur. Tijdens het festival vragen wij onze gasten om bij terugkeer van het festival rekening te houden met de omgeving en mede-gasten.

 

Nog vragen!? 

Heb je nog vragen of opmerkingen over je CAS-verblijf? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0187-681511 of via mail: info@klepperstee.com.

 

Veelgestelde vragen
Antwoord op de veel gestelde vragen

Heb je een vraag over jouw verblijf? Vind hier de antwoorden op de veelgestelde vragen aan Vakantiepark De Klepperstee. Of neem contact met ons op!
 

Klepperstee ParkApp
Heb jij 'm al op jouw mobiel?

De parkapp van Klepperstee biedt allerlei handig informatie over een verblijf op en rond ons vakantiepark in Ouddorp aan Zee.