Camperpark in Zuid-Holland

Tegenover Vakantiepark De Klepperstee hebben wij het Drive-in Camperpark. Exclusief voor camperaars! Uniek door de 24/7 incheck, 365 dagen per jaar, via de kiosk bij de ingang van het park. In tegenstelling tot de kampeerplaatsen op Klepperstee is op het camperpark vooraf reserveren niet mogelijk.  

Hoe werkt het: 
Bij aankomst kies je via het touchscreen in onze kiosk je plaats en hoe lang je bij ons blijft (minimaal 16 uur of langer). Vul vervolgens je gegevens in, betaal je met de pin of creditcard en genieten maar! De prijzen per nacht zijn afhankelijk van het seizoen, van 15 euro tot 31 euro, exclusief toeristenbelasting. Stroom, (extra) water en huisdier zijn aanvullende opties.  

 
drivein
drivein
drivein
 
 

Drive-in Camperpark | Ouddorp aan ZEE

Wij hebben hier de mooiste stranden van Nederland, veel zonuren, afwisselende natuurgebieden, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer op nog geen vijf minuten rijden. 

Voor de faciliteiten van Vakantiepark De Klepperstee hoef je alleen de weg over te steken. Binnen twee minuten sta je midden in het levendige centrumgebied. Op steenworp afstand van het park ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant.