De Klepperstee

Grote Stern 10

 

Omschrijving

Een goed onderhouden Sunseeker stacaravan, model Horizon, bouwjaar 2008, staat enigszins verscholen op een zonnig en rustig perceel op het Grote Stern veld. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. 175m² en is, op een inrit na, aan alle vier de zijden omgeven door een hoge haag.
De caravan (ca. 3 x 8 m) heeft een vaste elektra-, gas- en wateraansluiting, W-Lan en een aansluiting voor kabeltelevisie. Binnen is hij verdeeld in twee slaapcabines, een kleine hal, een badkamer met douche en toilet en een groter woon- en keukengedeelte. Tussen de toegangsdeur en de keuken bevindt zich een bezemkast met de gasketel voor het verwarmen van water, en in het woongedeelte kan voor verwarming worden gezorgd met een kleine gaskachel.
Er is een grotere slaapkamer met een tweepersoonsbed en kledingkasten, en een kleinere die wij gebruikten als inloopkast, maar waar ook smallere bedden in geplaatst kunnen worden als dat nodig is.
De kitchenette bestaat uit een werkblad met spoelbak, een 4-pits gasfornuis, een vaatwasser en ingebouwde kastjes. Er tegenover staat de eethoek met een gestoffeerde hoekbank en een tafel. Het woongedeelte is ingericht met een driedelige rondzitbank en een tafeltje. De holtes onder de banken en sofa's zijn ontworpen als extra opbergruimte, en er zijn nog meer ingebouwde kasten aan de muren en boven de ramen, die genoeg ruimte bieden voor allerlei keukengerei.
De goed geïsoleerde ramen aan alle vier de kanten zorgen voor een aangenaam licht interieur, maar kunnen indien nodig worden verduisterd met rolgordijnen.
Naast de caravan staat een tuinhuisje (2,80 m x 2,40 m) met elektriciteits- en wateraansluiting. Het bevat een wasmachine, een droger en een iets grotere koelkast met vriesvak en is uitgerust met planken voor extra keukengerei, schoonmaakmateriaal, gereedschap en tuingereedschap. Hier kunnen ook fietsen worden gestald.
Op een terras tegenover de caravan nodigen houten tuinstoelen en een loungeset uit om te ontspannen.
Alle uitrusting (keukengerei, serviesgoed, tuinmeubilair en andere benodigdheden) en de kosten voor de jaarlijkse huur tot 31.05.2024 zijn bij de prijs inbegrepen.

Contact met eigenaar via inspex@t-online.de

Let op; volgens de verkavelplannen zal deze caravan eind 2025 moeten worden verwijderd. Voor meer informatie zie de toekomstpagina. Wijzingen onder voorbehoud.

 

Kenmerken

StatusTe koop
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2008
Woonoppervlakte24m2
Oppervlakte perceel174m2
Huisnummer op park10
 

Vraagprijs

€ 14.500,-
 

Plattegrond