Ferienpark De Klepperstee

Koolmees 432 | Avilla

 

Omschrijving

Wil jij in eigen land volop genieten van een prachtige, rustige plek aan zee, op een park dat 365 dagen per jaar geopend is? Dan is deze luxe ruime cabin in het deelgebied Koolmees wellicht iets voor jou!
 

Leverancier
Avilla B.V. is een geselecteerde leverancier van Cabins voor het Vakantiepark de Klepperstee. Avilla is een lokaal bedrijf, gevestigd op korte rijafstand van het park. De afgelopen jaren zijn er door Avilla een veelvoud aan cabins gerealiseerd, voor zowel gasten van het park alsook verhuur cabins voor de Klepperstee.

 

Ontwerp
Alle Avilla’s worden in Nederland volgens Nederlandse bouwregels ontworpen en in Ouddorp (ZH) gebouwd. Tijdens de bouw ben je van harte welkom om de voortgang te komen bekijken. De architect van Avilla werkt samen met de klant toe naar een passend ontwerp, waarin alle wensen en eisen zijn opgenomen. In dit geval heeft de lichtinval, zon- en ruimtebeleving centraal gestaan bij het tot stand komen van dit woningontwerp, vanzelfsprekend zijn er aanvullende wensen met de toekomstige eigenaar bespreekbaar.

Door de volledig constructief doorberekende houtconstructie, verantwoorde bouwdetails, toepassing van hoogwaardige materialen, zoals gemodificeerde gevelbekleding, Schüco gevelkozijnen, EPDM bodem- en dakbedekking, enzovoort, ben je verzekerd van jarenlang onderhoudsvriendelijk gebruik van jouw buitenverblijf. De basisinrichting zoals toilet en badkamer zijn standaard inbegrepen, maar net zoals de keukeninrichting, vloerbedekking e.d. zijn hier nog keuzes te maken. Het is zelfs mogelijk de woning geheel sleutel klaar op te leveren.

Goed om te weten: De cabin is gelegen op huurgrond, met jaarlijkse huurkosten van ongeveer € 3.800 en parkkosten van € 1.250. Het vakantiepark biedt uitstekende voorzieningen, waaronder een waanzinnige zwemvijver, en is het hele jaar door geopend en toegankelijk. Parkeren kan dicht bij de cabin, terwijl bezoekers een aangewezen parkeerplaats bij de receptie hebben. Plaatsing van de cabin is mogelijk vanaf januari 2025.

 

Interesse? Neem dan contact op met Avilla: https://www.avilla.life/ | 088-525 4000

 

Kenmerken

StatusNieuw
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1
Voor aantal personen4
Bouwjaar2024
Woonoppervlakte33m2
Oppervlakte perceel280m2
Huisnummer op park432
 

Vraagprijs

€ 150.000,-
 

Plattegrond