Stand van zaken

Stapsgewijs geeft de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond - onder voorwaarden - ruimte voor dag- en nachtrecreatie op vakantieparken en campings in onze regio.

  • Blijf zoveel mogelijk bij je accommodatie en zoek de drukte niet op. 
  • Onze gasten en medewerkers volgen de instructies van het Rijk/RIVM.

Toeristische plaatsen
Voor het toeristisch verhuur van accommodaties en kampeerplaatsen heeft de veiligheidsregio percentages tot 1 juli afgekondigd. Sinds vrijdag 15 mei kunnen wij een deel van de accommodaties en kampeerplaatsen voor toercaravans en campers met eigen sanitair (!) aanbieden op Vakantiepark De Klepperstee en Drive-In Camperpark. Let op: Vóóraf reserveren voor camperpark is niet mogelijk, maar kan alleen ter plaatse in de kiosk (24/7).   

Vaste plaatsen
Verblijf voor eigenaren van een vaste accommodatie met eigen sanitair (!) op Vakantiepark De Klepperstee en Camping De Magneet/Paddestoel is sinds 9 mei toegestaan.

Bovenstaande onder voorbehoud van wijzigingen vanuit overheden én uiteraard afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus in de komende tijd. 

 

Stappenplan toerisme
 
Op het verblijf bij Vakantiepark De Klepperstee zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier nalezen.

 
  • animatie: aanbod aan buitenactiviteiten
  • binnenspeeltuin vooralsnog gesloten
  • gedeelde sanitairgebouwen tot 1 juli gesloten
  • zwemvijver & sauna in ieder geval 1 juli gesloten 
 

Wat verwachten wij van onze gasten én wat mag jij van ons verwachten? 

  • Coronaprotocol Vakantiepark De Klepperstee 
 

Op dit moment krijgen wij dagelijks tientallen telefoontjes en emails. Wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien, maar vragen tegelijkertijd om uw begrip voor eventuele wachttijden.