We staan voor je klaar


Vakantiepark De Klepperstee is een echt familiebedrijf, dat ruim vijftig jaar geleden is opgezet door Ludovic den Hollander. Het bedrijf is inmiddels in handen van de tweede generatie, onder leiding van Jeroen den Hollander. 

Een team van vaste en seizoensmedewerkers staat dag en nacht klaar, voor jou op Vakantiepark De Klepperstee, maar ook voor onze gasten op Ridderstee Ouddorp Duin, Drive-In Camperpark en Camping de Magneet.

 

Ridderstee Ouddorp Duin

Soms snak je naar rust, ruimte en comfort. Vanaf 2019 zorgen wij voor het verhuur en onderhoud van Ridderstee Ouddorp Duin. Daar staan vanaf deze zomer luxe vakantiewoningen voor zes, acht of tien personen. 

Bekijk de website

 

Drive-In Camperpark

Dat is handig! Bij ons park vind je het Drive-In Camperpark. Inchecken gaat digitaal en kan op elk moment. Bij aankomst kies je via een touchscreen je plaats en hoe lang je bij ons blijft. Je vult je gegevens in, kiest voor betalen met de pin of creditcard en je bent klaar!

Bekijk de website

 

Camping De Magneet

Aan de Klarebeekweg in Ouddorp ligt Camping De Magneet. Een echte familiecamping waar de vaste gasten zich prima thuis voelen. De camping biedt plaats aan 110 stacaravans (alleen jaarplaatsen).

Bekijk de website

 

Ons bedrijf doet ook het onderhoud op Strand Resort Ouddorp Duin en is nauw betrokken bij alle voorzieningen op het Strandplein Ouddorp Duin.