Lekker spelen

Lekker spelen

Spelen is beleven. Daarom vind je bij ons uitdagende en bijzondere speelvoorzieningen. Binnen en buiten. Ook staan de enthousiaste medewerkers van het recreatieteam bijna dagelijks voor je klaar. Met een gevarieerd programma, in goede samenwerking met Ouddorp Duin/De Houten Kaap. 

Recreatieprogramma
Doe mee!
Doe mee!

Ook deze week organiseert het recreatieteam verschillende activiteiten. De activiteiten op ons vakantiepark zijn gratis. Voor sommige externe activiteiten is aanmelden verplicht en/of wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden voor activiteiten kan bij de receptie. 

0187 - 681 511 Bekijk pdf-versie

Nieuwe speelvoorzieningen

Bij een nieuw centrumgebied horen nieuwe speelvoorzieningen. Wat dacht je van het behendigheidsparcours van maar liefst dertig meter? Of het grote zandspeeltoestel. Het populaire springkussen konden we niet weg doen en heeft een mooie, nieuwe plek gekregen.

 

 

Ook zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten, zoals een babyschommel en klimtoestel met graafmachine. Vanaf juni kun je terecht in de natuurlijke zwemvijver, de blikvanger van het nieuwe centrumgebied.

 

Binnen spelen

Vanaf juli 2019 hebben wij op Vakantiepark De Klepperstee een binnen(speel)tuin. De komende weken vertellen we je hier nog veel meer over. Deze ruimte wordt straks ook het vaste verzamelpunt voor het animatieteam. 

Vakantiepark De Klepperstee
Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.