Lekker spelen

Lekker spelen

Spelen is beleven. Daarom vind je bij ons uitdagende en bijzondere speelvoorzieningen. Binnen en buiten. Daarnaast staat een enthousiast en professioneel recreatieteam voor je klaar: doe je ook met ons mee!? 

Recreatieprogramma

Het recreatieteam van Vakantiepark De Klepperstee heeft één doel: samen een onvergetelijke vakantie beleven. Door de samenwerking met Strandtheater Houten Kaap&Ouddorp Duin bieden wij - naast het uitgebreide recreatieprogramma op het vakantiepark zelf - ook leuke activiteiten aan op het strandplein van Ouddorp Duin en het nabijgelegen strand.  

Doe mee!
Doe mee!

Bekijk hier het recreatieprogramma voor de komende week. Voor sommige van deze activiteiten is aanmelden verplicht en/of wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden voor activiteiten kan bij de receptie. Natuurlijk kun je daar ook terecht voor meer informatie over dit programma.  

0187 - 681 511 12 - 17 oktober 2019

Nieuwe speelvoorzieningen

Bij een nieuw centrumgebied horen nieuwe speelvoorzieningen. Wat dacht je van het behendigheidsparcours van maar liefst dertig meter? Of het grote zandspeeltoestel. Het populaire springkussen konden we niet weg doen en heeft een mooie, nieuwe plek gekregen.

 

 

Ook zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten, zoals een babyschommel en klimtoestel met graafmachine. 

 

 

 

Binnen spelen

Vanaf deze zomer hebben wij op Vakantiepark De Klepperstee een binnen(speel)tuin. Deze ruimte is ook het vaste verzamelpunt voor het animatieteam. 

 

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.