Speel en ontdek | De Klepperstee
Speel en ontdek | De Klepperstee

Spelen | Klepperstee

  1. Spelen

Lekker spelen

Spelen is beleven. Daarom vind je bij ons uitdagende en bijzondere speelvoorzieningen. Binnen en buiten. Daarnaast staat een enthousiast en professioneel recreatieteam voor je klaar: doe je ook met ons mee!? 

 

Binnen spelen

Vanaf de zomer van 2019 hebben wij op Vakantiepark De Klepperstee een binnen(speel)tuin. Deze ruimte is ook het vaste verzamelpunt voor activiteiten van het recreatieteam. In het voorjaar van 2019/2020 wordt in de binnen(speel)tuin een groot speeltoestel geplaatst. 

 

Het programma

Het recreatieteam van Vakantiepark De Klepperstee heeft één doel: samen een onvergetelijke vakantie beleven. Het vaste team wordt in het (hoog)seizoen uitgebreid met een leuke groep enthousiaste jongens en meisjes. Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie is er een programma voor jong en oud op Vakantiepark De Klepperstee en Ouddorp Duin. 

 

Nieuwe speelvoorzieningen

In het centrumgebied vind je spiksplinternieuwe speelvoorzieningen. Wat dacht je van het behendigheidsparcours van maar liefst dertig meter? Ook zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten, zoals een babyschommel en een klimtoestel met graafmachine.