Lekker spelen

Lekker spelen

Spelen is beleven. Daarom vind je bij ons uitdagende en bijzondere speelvoorzieningen. Binnen en buiten. Daarnaast staat een enthousiast en professioneel recreatieteam voor je klaar: doe je ook met ons mee!? 

Recreatieprogramma

Het recreatieteam van Vakantiepark De Klepperstee heeft één doel: samen een onvergetelijke vakantie beleven. Het team met 4 vaste medewerkers wordt in het (hoog)seizoen uitgebreid met een leuke groep aan enthousiaste jongens en meisjes. Vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie is er een recreatieprogramma op Vakantiepark De Klepperstee. 

 

Altijd wat te beleven!
Altijd wat te beleven!

Het strandplein van Ouddorp Duin met Strandtheater Houten Kaap ligt op loopafstand van Vakantiepark De Klepperstee. Door de samenwerking bieden wij - naast het programma op het vakantiepark zelf - ook leuke activiteiten aan op het strandplein, het theater en het nabijgelegen strand. En je ziet gewoon dezelfde gezichten weer terug!

0187 - 893 900 De Houten Kaap

Nieuwe speelvoorzieningen

In het centrumgebied vind je spiksplinternieuwe speelvoorzieningenen. Wat dacht je van het behendigheidsparcours van maar liefst dertig meter?Ook zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten, zoals een babyschommel en klimtoestel met graafmachine. 

 

 

Binnen spelen

Vanaf de zomer van 2019 hebben wij op Vakantiepark De Klepperstee een binnen(speel)tuin. Deze ruimte is ook het vaste verzamelpunt voor het animatieteam. In de winter van 2019/2020 wordt in de binnen(speel)tuin een groot speeltoestel geplaatst. 

 

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt over een bistro, binnen(speel)tuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.