De Klepperstee

Spelen | Klepperstee

Lekker spelen

Spelen is beleven. Daarom vind je bij ons uitdagende en bijzondere speelvoorzieningen. Binnen en buiten. Daarnaast staat een enthousiast en professioneel recreatieteam voor je klaar: doe je ook met ons mee!? In het parkcentrum vind je allerlei speelvoorzieningen. Wat dacht je van het behendigheidsparcours van maar liefst dertig meter? Ook zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten, zoals een babyschommel en een klimtoestel.

 
 

Omdat de zon niet altijd schijnt vind je op Vakantiepark De Klepperste ook een fijne binnen(speel)tuin. Deze ruimte is het vaste verzamelpunt voor activiteiten van het recreatieteam. Het recreatieteam van Vakantiepark De Klepperstee heeft één doel: samen een onvergetelijke vakantie beleven. Het vaste team wordt in het (hoog)seizoen uitgebreid met een leuke groep enthousiaste jongens en meisjes.

 

Het activiteitenprogramma op Vakantiepark De Klepperstee (Vrijheidsweg 1) is bijna net zo breed als het Noordzeestrand! Dat lukt omdat we slim krachten bundelen met het team van Strandplein Ouddorp Duin/Strandtheater Houten Kaap (Westerweg 28). Samen organiseren we leukste events en activiteiten.

 
Binnenspeeltuin gesloten tot 1 februari vanwege werkzaamheden. 

Wat is er te doen?


Geen programma's gevonden