Cabins

Centrumgebouw & cabins
De eerste cabin die bij het centrumgebied komt te staan, is in productie.  En we zijn bijna klaar met het definitieve ontwerp van het centrumgebied en -gebouw! We houden u de komende tijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zullen u inzage geven in de ontwerpen. In de komende nieuwsbrief van juli wordt u hier verder over geïnformeerd.
 

Aanbieders cabins 
Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe cabin? Dan is het handig om te weten welke partijen deze accommodaties aanbieden. Zo zijn er bijvoorbeeld standaardmodellen beschikbaar, maar het is vaak ook mogelijk om cabins op maat te laten maken. In de eerste bijlage stellen wij een aantal aanbieders aan u voor. U kunt direct contact met hen opnemen voor meer informatie.

Kiest u liever zelf een aanbieder van cabins? Dat kan natuurlijk ook. Uiteraard dient een accommodatie altijd te voldoen aan het stijlboek. Om het u makkelijker te maken hebben we de belangrijkste richtlijnen onder elkaar gezet – u vindt deze in de tweede bijlage. Bespreek deze regels met uw bouwer of leverancier! Voor de complete voorwaarden en uitgebreide uitleg verwijzen we u naar het stijlboek. Vergeet niet om uw aanvraag vooraf ter beoordeling bij ons in te dienen.
 

Veel gestelde vragen
De afgelopen periode zijn er veel vragen aan ons gesteld over alle ontwikkelingen in de toekomst. In de derde bijlage hebben we de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden voor u op een rijtje gezet.

 

Met vriendelijke groet,

Team Klepperstee