Ons familiebedrijf

Ons familiebedrijf

Vakantiepark De Klepperstee is een echt familiebedrijf, dat ruim vijftig jaar geleden is opgezet door Ludovic den Hollander. Het bedrijf is inmiddels in handen van de tweede generatie, onder leiding van Jeroen den Hollander. 

We staan voor je klaar!

Een team van vaste en seizoensmedewerkers staat dag en nacht klaar, voor jou op Vakantiepark De Klepperstee, maar ook voor onze gasten op Ridderstee Ouddorp Duin, Drive-In Camperpark en Camping de Magneet. Ons bedrijf doet ook het onderhoud op Strand Resort Ouddorp Duin en is nauw betrokken bij alle voorzieningen op het Strandplein Ouddorp Duin.

Ridderstee Ouddorp Duin
Ridderstee Ouddorp Duin

Soms snak je naar rust, ruimte en comfort. Vanaf 2019 zorgen wij voor het verhuur en onderhoud van Ridderstee Ouddorp Duin. Daar staan vanaf deze zomer luxe vakantiewoningen voor zes, acht of tien personen. 

0187 - 685 333 Website
Drive-In Camperpark
Drive-In Camperpark

Dat is handig! Bij ons park vind je het Drive-In Camperpark. Inchecken gaat digitaal en kan op elk moment. Bij aankomst kies je via een touchscreen je plaats, hoe lang je bij ons blijft, vul je gegevens in, betalen met de pin of creditcard en klaar!

0187 - 681 511 Website
Camping De Magneet
Camping De Magneet

Aan Klarebeekweg in Ouddorp ligt camping De Magneet. Een echte familiecamping waar de vaste gasten zich prima thuis voelen. De camping biedt plaats aan 110 stacaravans (alleen jaarplaatsen).

0187 - 681 511 Website

Onderhoud

Ons bedrijf doet ook het onderhoud op Strand Resort Ouddorp Duin en is nauw betrokken bij alle voorzieningen op het Strandplein Ouddorp Duin.

Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is al ruim vijftig jaar een levendig familiebedrijf vlak achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Een park in het groen van ruim dertig hectare met kampeerplaatsen voor tent, caravan camper, vouwwagen en een bungalow- en camperpark. Het park beschikt - vanaf juli 2019 - over een bistro, binnenspeeltuin en zwemvijver. 

De komende jaren werken wij aan een groene en natuurlijke vakantiebeleving. De unieke natuur die ons omringt, krijgt nog meer de ruimte. Op het vakantiepark is het tijd voor nieuwe accommodaties vergelijkbaar met tiny houses.
Vakantiepark De Klepperstee ligt op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer zijn de hotspots voor (kite)surfen, zwemmen, duiken, vissen, zeilen, blokarten en powerkiten. Daarnaast bieden de brede duinen, zandstranden, uitgestrekte polders en natuurgebieden volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars.

Op steenworp afstand van De Klepperstee ligt Ouddorp Duin, het strandplein met leuke winkels, een theater en restaurant Bij Marc met groot terras. Een paar stappen verder staat onze gast met zijn of haar voeten in de Noordzee.